FAZILETINA KĆI

Udala se prelijepa Turkinja iz hit sapunice: Fatalna brineta blistala u bajkovitoj vjenčanici

07.09.2019 u 22:52

Bionic
Reading

Turska glumica, 28-godišnja Deniz Baysal, koju trenutačno gledamo u sapunici 'Fazilet i njezine kćeri', udala se nakon dvije godine veze za sunarodnjaka, pop glazbenika Barışa Yurtçua

Prelijepa Turkinja koja u sapunici Nove Tv 'Fazilet i njezine kćeri', glumi stariju kći Hazan, izrekla je u petak sudbonosno da.

Vjenčanje slavnog turskog para održano je u mondenom turskom ljetovalištu Çeşme, koje se nalazi na Egejskome moru, a zavjete su mladenci razmijenili u romantičnoj atmosferi, na pješčanoj plaži uz zalazak sunca.

Deniz je na vjenčanju blistala u snježno bijeloj, raskošnoj vjenčanici spuštenih ramena i bogato ukrašenog korzeta. Haljinu je kreirala poznata turska dizajnerica Zelia Kazar. Glumica je imala i ukras na kosi, diskretnu dijademu krašenu kamenčićima koju je nosila uz raspuštenu, blago valovitu kosu.

Jedna od najljepših turskih glumica rođena je 1981. u Izmiru u Turskoj, a glumom se bavi od svoje desete godine.

'Kad počnete glumiti, morate se nekako održati. Moja zvijezda nije iznenada zasjala. Došao sam ovdje grebanjem rukama i upornošću. Strpljivo sam čekala dobre projekte i poslove, ali procesi čekanja su me malo istrošili. Znala sam čekati mjesecima. Odem na audiciju, ali ne prođem i neprekidno se pitam: zašto mi se to događa? Jer nisam žena koja voli biti bez posla. Moram stalno biti u pokretu, raditi', izjavila je Deniz.

Svog je odabranika upoznala početkom prije dvije i pol godine i to na snimanju video spota pjesme 'Tasma', grupe Kolpa u kojoj pjeva Barış, i otad su nerazdvojni.