TAMSIN EGERTON

U najvećoj tajnosti oženio se holivudski zavodnik: Josh Hartnett pred oltar je odveo svoju dugogodišnju djevojku

07.03.2022 u 13:21

Bionic
Reading

Kako pišu strani mediji, nakon deset godina veze, Josh Hartnett i Tamsin Egerton vjenčali su se još 5. studenog, na Dan Guyja Fawkesa, i to u vijećnici londonske četvrti Marylebonea, u koju stane samo 12 osoba

Bliski prijatelj sretnom paru potvrdio je za The Sun: 'Zaljubljeni su kao prvog dana, a željeli su i službenu potvrdu svega, no u tajnosti, u prisustvu samo najbliže obitelji i prijatelja.' Par se vjenčao još početkom studenog prošle godine, no, kao i sve vezano uz njih, to su uspjeli zatajiti.

43-godišnji Josh Hartnett i njegova deset godina mlađa partnerica Tamsin Egerton od samog početka svoje veze istu drže u najvećoj tajnosti i s javnosti ne žele dijeliti nikakve detalje.

U jednom od rijetkih intervjua, koje je proteklog tjedna dao za digitalno izdanje magazina Mr Porter, Josh Hartnett je rekao kako mu je obitelj na prvom mjestu, daleko iznad glume, ali i da mu je trenutak kada je postao otac onaj na koji je najponosniji.

'Ono na što sam najponosniji u životu je da imam troje djece i što imam divan odnos sa svojom partnericom. Obiteljski život mi je divan, a ja i dalje stižem raditi i, što sam stariji, dobijam sve zanimljivije uloge.'

  • +4
Josh Hartnett, Tamsin Egerton Izvor: Profimedia / Autor: Vianney Le Caer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Josh i Tamsin navodno su se upoznali na setu filma 'Ljubavnici' 2010., no ljubav je planula tek dvije godine kasnije snimajući film 'Singularity'. Svoje su prvo dijete, kćerkicu, dobili 2015., a dvije godine kasnije i drugo dijete. Nije poznato kada je stiglo njihovo treće dijete, kao ni imena svo troje nasljednika.

Kako je otkrio, pandemija koronavirusa i česti lockdown, utjecali su i na njihovu obitelj, a oni su se trudili djeci taj period čim više olakšati.

'Trudili smo im držati pažnju što više možemo, animirati ih i bio je to pravi izazov koji je zahtijevao našu pažnju tokom cijelog dana. Na kraju svakog dana jedino o čemu smo maštali je boca vina i dobar san.'