NIJE MU BILO LAKO

Igor Mešin pojasnio razlog svog neobičnog ponašanja pred kamerama: ‘Prije emisije sam popio tabletu koja je imala zeznute nuspojave’

07.03.2022 u 11:22

Bionic
Reading

Na Novoj TV sinoć je prikazana prva emisija ‘Plesa sa zvijezdama’, a u voditeljskim ulogama našli su se već dobro poznati Igor Mešin i pjevačica Maja Šuput. No u središtu pozornosti našao se upravo Mešin jer je zamuckivao gotovo cijelu emisiju. Evo što kaže na to

Iako ga u voditeljskim ulogama pratimo već dug niz godina, a s nastupima pred kamerama nema problema jer je i iskusan glumac, Igor Mešin svoj bi sinoćnji voditeljski debakl najradije zaboravio.

U prvoj emisiji ‘Plesa sa zvijezdama’, koju vodi s Majom Šuput, 54-godišnjak je iznenadio brojne gledatelje svojim ponašanjem.

  • +10
Prva epizoda: Ples sa zvijezdama Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja

Mešina se tijekom nekih najava nije moglo razumjeti jer ih je izgovorio vrlo nerazgovijetno, a ispred kamera je i zamuckivao. Njegovo ponašanje zabrinulo je gledatelje i mnogi su posumnjali da ima zdravstvenih problema.

O svemu se sada oglasio sam Mešin kazavši za Večernji list: ‘Posljednjih dana mučim se s akutnom alergijom i sinoć mi baš nije bilo lako. Prije emisije sam popio i tabletu koja je imala zeznute nuspojave kad moraš odraditi live emisiju u ulozi voditelja… Hvala publici na razumijevanju, sretan sam danas, kad vidim da je emisija okupila gledatelje u tako velikom broju. Veselim se idućoj emisiji u nedjelju, a do tada mi je prioritet srediti alergiju da ne sredi ona mene’, rekao je voditelj.