okolnosti se još istražuju

U 32. godini preminuo je Moses J. Moseley, glumac iz serije 'Živi mrtvaci'

01.02.2022 u 09:08

Bionic
Reading

Glumac Moses J. Moseley, najpoznatiji po ulozi zombija Mikea u seriji 'Živi mrtvaci', preminuo je u 32. godini života, a okolnosti njegove smrti još uvijek se istražuju

Glumac Moses J. Moseley, koji je u seriji 'Živi mrtvaci' glumio Mikea, jednog od Michonnih zombija (čiji lik tumači Danai Gurira), pronađen je mrtav u Stockbridgeu, gradu u Georgiji, s prostrijelnom ranom, a okolnosti njegove smrti još su uvijek pod istragom.

'Voljeli su ga svi koji su ga poznavali. Bio je svijetla točka u mnogim očima', izjavio je glumčev menadžer za magazin People. 'Moses je bio nevjerojatna osoba i da ste ga imali prilike upoznati, uljepšao bi vam dan. Bio je vrlo talentiran, bio je sjajan prijatelj, tip osobe koju možete pozvati baš svugdje. Uvijek je bio uzbuđen zbog života i posla u zabavnoj industriji', dodao je glumčev menadžer.

Glumčevi rođaci izjavili su da nisu bili u kontaktu s njim od 23. siječnja, a u srijedu su policiji prijavili njegov nestanak.

Nakon vijesti o Mosesovoj smrti AMC je objavio priopćenje na društvenim mrežama te su uz njegovu fotografiju na službenom profilu na Twitteru napisali: 'Naše misli i molitve su s našim članom obitelji The Walking Death, Mosesom J. Moseleyjem.'

Inače, Moses je javnosti najpoznatiji po ulozi Mikea, jednog od zombija u seriji 'The Walking Dead'. U seriji je glumio od 2012. do 2015. godine. Imao je gostujuće uloge u serijama 'Queen of the South' i 'Watchmen', a pojavio se i u filmu 'Volumes of Blood: Horror Stories' dok je 2017. imao ulogu u filmu 'Attack of the Southern Fried Zombies'.