ne skriva zadovoljstvo

To se zove brza reakcija: Vitomira Lončar objasnila zašto toliko voli Kinu

25.08.2023 u 08:49

Bionic
Reading

Glumica, doktorica znanosti i osnivačica kazališta Mala scena nedavno je boravila u Hrvatskoj gdje je među ostalim uživala u svojim Ustrinama, a sad se vratila u zemlju gdje sa suprugom Ivicom Šimićem živi posljednjih šest godina i na 'slikovit' način objasnila zašto joj među ostalim odgovara tamošnji način života

Vitomira Lončar javila se prijateljima i fanovima nakon što je stigla u svoj dom u Xi'an. Ondje su je dočekale neke nepredvidljive situacije, no kako piše u svojoj objavi na Facebooku, riješila ih je u tren oka.

'Zašto volim Kinu? Vratim se jučer navečer iz Hrvatske u Kinu. Dvije žarulje ne rade, nema chia sjemenki, nema vode za piti na aparatu. Ivica radi predatavu i naravno da mu to nije 'first world problem' baviti se tim stvarima. Jučer preko aplikacije odmah kupim chia sjemenke, a jutros zovem da dostave vodu.

Prije pola sata zovu da je došla dostava, eto chie. Usput odem u menadžment dvorišta da mi nekog pošalju da promijeni te neke posebne žarulje. Na putu do stana (200 metara) zvoni mobitel, majstor za žarulje je pred vratima. Pita gdje sam. Stižem. Spustim slušalicu, zvoni mobitel, stigla je voda, gdje sam? Tu sam za minutu. Paše mi ova promjena nakon muka s majstorima i dostave (osobito pošte!) u Hrvatskoj', opisala je.

Njezina prijateljica, glumica Suzana Nikolić koja se nedavno vratila u Hrvatsku, u komentarima je poručila kako joj 'jako nedostaje brzina i red što neopisivo mijenja kvalitetu života'.

  • +6
Vitomira Lončar Izvor: Wikimedia Commons / Autor: Privatni album