ŽIVOT NA KAMPUSU

Vitomira Lončar nasmijala novom crticom iz Kine: 'Malo je zagužvalo, rekli bi, ima ih k'o Kineza'

01.03.2023 u 11:28

Bionic
Reading

Nakon što je božićne blagdane provela u Hrvatskoj, te sa suprugom, ali i kćerkom Bugom Marijom Šimić, otišla na skijanje, Vitomira Lončar s Ivicom Šimićem vratila se u Kinu, gdje supružnici žive posljednjih godina

Da joj se život, s povratkom u Kinu gdje živi posljednjih godina, vratio u normalu, otkrila je glumica, doktorica znanosti i osnivačica kazališta Mala scena Vitomira Lončar sama na svom Instagram Storyju. Tamo je pokazala kako na njezinom kampusu, gdje radi i predaje studentima, izgleda pauza za ručak.

Na fotografiji se vidi masa ljudi u ogromnoj hali sa stolovima, kako jedu, pričaju ili traže slobodno mjesto, a preko fotografije Vitomira Lončar je napisala:

'Malo je zagužvalo, rekli bi, ima ih ko Kineza.'

Čini se kako se i tamo život počeo vraćati u normalu, jer je prije kraja 2022. godine, u razgovoru za tportal otkrila: 'Praktički smo cijelu jesen zatvoreni. Svako jutro ranom zorom testiranje, sada već od 23. rujna. Prije je bilo dva do tri puta tjedno, a sada je svako jutro. Cijeli listopad nismo išli na posao. Bili doma, onda su početkom studenoga otvorili, ali samo smo smjeli od kuće do posla i natrag.'

Vitomira Lončar Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Unatoč svemu što se događa, Vitomira Lončar nikada nije krila kako se u Kini osjeća sigurno kao što se nigdje nije osjećala. Sviđa joj se i što su Kinezi orijentirani na svoj život i ne zanima ih što svijet o njima misli, imaju svoju Vladu kojoj vjeruju da rade najbolje za njih, zbog čega i ne troše energiju na teme koje su izvan njihovih osobnih života.

To je i jedan od razloga zašto već nekoliko godina ona i suprug Ivica Šimić žive upravo u Kini, iako je to značilo da će svoje dotadašnje živote ostaviti daleko iza sebe, baš kao i kćer jedinicu Bugu Mariju Šimić, koja je ostala u Hrvatskoj.