Chelsy Davy

Telefonski poziv prepun emocija: Evo koga je tjedan dana prije vjenčanja nazvao princ Harry

  • N. Sa.
  • Zadnja izmjena 24.05.2018 22:11
  • Objavljeno 24.05.2018 u 22:11
Bionic
Reading

Da je sa svojom bivšom djevojkom, s kojom je proveo punih sedam godina, ostao u dobrim odnosima, govori i to da ju je pozvao na svoje vjenčanje s Meghan Markle, a da je Chelsy Davy sve itekako teško palo govori i podatak da je u suzama nazvala princa Harryja kako bi još jednom razgovarali

I dok većina ljudi, nakon prekida veze, pokušavaju 'spaliti' sve znakove iste, postoje i oni, poput princa Harryja, koji svoje bivše partnere čak zovu na svoja vjenčanja s novim partnerima. On ne da je pozvao jednu, već dvije bivše djevojke, a jedna od njih sve je to proživjela vrlo emotivno.

32-godišnja Chelsy Davy, prema pisanju Vanity Faira, očito se prisjetila nekih drugih, sretnijih vremena, kada je ona bila s princom, stoga je odlučila, samo tjedan dana prije njegovog vjenčanja s Meghan Markle, s njime još jednom porazgovarati, barem telefonski.

  • +2
Chelsy Davy Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Navodno se Chelsy rasplakala nakon što je doznala da, iako je pozvana na ceremoniju vjenčanja, njezino ime nije bilo na popisu za večeru u Frogmore Houseu.

'Bio je to njihov posljednji razgovor, u kojem su oboje zaključili da je vrijeme da Harry krene dalje. Chelsy je sve to doživjela vrlo emotivno, plakala je i gotovo nije otišla na vjenčanje. Na kraju je ipak otišla i obećala Harryju da mu neće ni na koji način uništiti njegov najvažniji dan', rekao je izvor blizak 32-godišnjoj Chelsy Davy, koja je s Harryjem bila u vezi od 2003. do 2010. godine.

  • +16
Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na samo vjenčanje, Chelsy je stigla u društvu druge bivše djevojke, Cresside Bonas, a djevojke su se, sudeći po fotografijama, dobro zabavljale i smijale. Je li Meghan Markle išta znala o tome, ili je o svemu doznala tek iz medija, znaju samo oni.

Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal