NJEZINA ODLUKA

Tek je sada postalo jasno zašto se Sandra Bullock prije godinu dana povukla iz Hollywooda

10.08.2023 u 14:15

Bionic
Reading

Kako bi bila uz svog životnog partnera do samog kraja, holivudska glumica Sandra Bullock odlučila je uzeti pauzu od snimanja te se na godinu dana povukla i posvetila Bryanu Randallu

Kada je shvatila da je njezinom životnom partneru Bryanu Randallu zdravstveno stanje sve teže, Sandra Bullock u niti jednom trenutku nije se premišljala kada je donijela odluku da će svoju holivudsku karijeru staviti po strani.

Uzela je pauzu i posvetila se obitelji i bolesnom Randallu, koji je preminuo ovog vikenda nakon trogodišnje borbe s ALS-om.

No, mnogi su sve to drugačije protumačili, pa čak i njezino pojavljivanje u ožuku 2022. na premijeri filma 'Izgubljeni grad' kojeg je snimila sa Channingom Tatumom, a na koju je stigla sama shvaćeno je kao problem u njihovom odnosu. Tek je mala šačica ljudi znala što se uistinu događa i da se 57-godišnji fotograf Bryan Randall bori s teškom i okrutnom progresivnom neurodegenerativnom bolesti-

  • +2
Sandra Bullock i Bryan Randall Izvor: Profimedia / Autor: FIA PICTURES / FIA / Profimedia

Od te premijere, kada je i sama otkrila da uzima pauzu od svega, Sandru Bullock gotovo da i nismo mogli vidjeti u javnosti.

'Želim biti kod kuće. Ne činim uslugu nikome tko ulaže u projekt ako kažem: 'Samo želim biti kod kuće'. Dosta mi je toga da stalno trčim za novim stvarima. Samo želim biti prisutna i odgovorna za jednu stvar. Ne znam o kojem periodu se radi, niti kada ću se vratiti', izjavila je tada za CBS.

A onda su je u travnju ove godine snimili u društvu njezinog dugogodišnjeg agenta Kevina Huvanea, s kojim je bila na večeri. Na licu joj je bilo vidljivo koliko je iscrpljena i na rubu suza, dok je Huvane hodao pored nje, grleći je oko ramena.