večernji izlazak

Ne viđamo je često: Sandra Bullock dugo nije izgledala ovako dobro i chic

27.06.2023 u 12:43

  • +4

Sandra Bullock

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Poznatu glumicu ne viđamo toliko često, a i nije neka ljubiteljica glamuroznih filmskih okupljanja. Jučerašnju je večer provela u društvu nepoznatog muškarca, a bitno je istaknuti da je njezin look bio pun pogodak

Sandra Bullock radije bira nepoznata i nešto skrivenija mjesta za svoja druženja, no ovaj su ju put paparazzi 'ulovili' u noćnom izlasku sa zgodnim tajanstvenim muškarcem u Los Angelesu. Glumica i zasad nepoznat muškarac uživali su na večeri u zapadnom Hollywoodu, a Bullock je pokazala da itekako dobro zna kako uz jednostavne komade izgledati sjajno!

58-godišnja Bullock odjenula je traperice opuštenog kroja i crnu košulju na kopčanje, a sve je začinila parom crnih salonki i elegantnom kožnom torbicom. Košulju je nosila na vrlo cool način zavezavši ju u čvor u struku.

Večer s mlađim muškarcem protekla je ugodno, što se dalo naslutiti prema ekspresiji glumice koja je izgledala zadovoljno, premda njezinog dugogodišnjeg partnera nije bilo u blizini.

Bullock u zadnje vrijeme rijetko kada viđamo jer je odlučila uzeti predah od velikih poslovnih projekata, a sve kako bi se posvetila obitelji i obiteljskom životu. Povezuje ju se uz markantnog fotografa Bryana Randalla s kojim je u vezi od 2015. godine, no o njihovom se zajedničkom životu ne zna puno. Par nema zajedničku djecu, ali Bullock ima dvoje posvojene djece, sina Louisa i kćer Lailu, dok Bryan ima odraslu kćer Skylar iz prethodne veze.

Uz to, glumica je jedanput rekla da je pronašla ljubav svog života referirajući se na Randalla.

u new yorku

U šetnji s najmilijima: Sandra Bullock provela dan s djecom koju rijetko viđamo

Pogledaj galeriju