U OTVORENOM PISMU

Taylor Swift sasvim iskreno: 'Naučila sam prestati mrziti svaki dio masnoće na svom tijelu'

08.03.2019 u 14:45

Bionic
Reading

Povodom njezina 30. rođendana, glazbenica Taylor Swift otvorila je dušu i ispričala sve što ju je godinama mučilo

Glazbenica Taylor Swift u velikom intervjuu za modni magazin Elle, povodom okruglog 30. rođendana rekla je neke stvari koje do sada nismo znali o njoj. Žestoko se obrušila na pritisak koji beauty svijet stavlja na mlade generacije i rekla kako je nakon godina borbe napokon naučila prihvatiti nakupljene kilograme i zavoljela svoje tijelo.

Pod temom '30 stvari koje sam naučila do 30', Swift kaže: 'Naučila sam prestati mrziti svaki dio masnoće na svom tijelu. Naporno sam radila na tome da moj mozak sam shvati kako višak kilograma znači imati obline, sjajniju kosu i više energije.'

  • +5
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Smatram da beauty svijet tjera na dijete u kojima nema granica, što može biti izuzetno opasno. Osobno, konstantno radim na prihvaćanju vlastitog tijela', priča nadalje pop pjevačica. Znakovita promjena u fizičkom izgledu kod mlade se glazbenice dogodila prije dvije godine.

Poznata po izuzetno vitkoj liniji, Swift je naglo nakupila višak kilograma. Stres, užurban način života i nezdrava hrana učinili su svoje. No Swift poručuje: 'Ne dozvoljavam svojoj publici na društvenim mrežama komentare ispod fotografija, ne trebam potvrdu da sam nekome zgodna, a istodobno blokiram sve dežurne hejtere koji me šalju kvragu dok pijem jutarnju kavu.'

Naglašava kako svijet u kojem živimo često puta zna biti okrutan, a jedan od krivaca su i društvene mreže, što kod mladih danas stvara depresiju, anksioznost i tjeskobu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💟

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

Smeta je kaže i način na koji se govori o godinama i starenju. 'Naučila sam da se ženama šalje vrlo jasna poruka da je starenje neprihvatljivo. To me jako smeta, a uostalom nemoguće je zaustaviti starenje. Puno čitam citate Jameele Jamil, koja kaže da je taj standard nemoguće zadovoljiti. Mislim da je ona jedan od rijetkih glasova razuma u današnjem svijetu. Ona isto tako ističe da žene ne trebaju prkositi vremenu i prilagoditi se bizarnom trendu vječne mladosti, koji od nas ne zahtijevaju čak ni muškarci', zaključila je Swift.