SUSJEDA IZ PAKLA

Taylor Swift nitko ne želi u svom susjedstvu

18.02.2018 u 14:06

Bionic
Reading

Bivšu country, a danas pop zvijezdu, Taylor Swift, obožavaju milijuni diljem svijeta, ali ne i susjedi u New Yorku. Naime, plavokosa pjevačica čije se bogatstvo procjenjuje na 280 milijuna dolara, svom je nekretninskom carstvu dodala još jedan stan u New Yorku, 9,75 milijuna dolara vrijedan stan u Tribeci, u istoj zgradi u kojoj posjeduje stan od preko 700 četvornih metara

Pjevačica je nedavno kupila još jedan stan adresi Franklin St. 155, na kojoj je već ranije kupila dva stana od kojeg je napravila jedan dvoetažni, koji se prostire na 740 četvornih metara. U zgradi pored ove prošle je jeseni kupila kuću u nizu na tri kata za 18 milijuna dolara. Ukupno je na stanove na te dvije adrese u Tribeci, Swift potrošila 47.7 milijuna dolara.

No, to nije nimalo razveselilo njezine susjede, koji ne kriju koliko ih smeta prisutnost zvijezde njezina kalibra u svojoj blizini.

'Ne trebamo ovdje slavne osobe koje će privlačiti pozornost paparazza i obožavatelja. Ionako se borimo s četama tinejdžerica koje svakodnevno šeću i vire ispred njezine zgrade. Da, ima puno slavnih osoba koje žive u ovom susjedstvu, ali sviđa nam se što to nisu napadne slavne osobe. Zato i živimo u Tribeci. Slavne osobe željne pozornosti biraju West Village', požalio se jedna od njezinih susjeda NY Postu.

  • +3
Novi stan Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nekoliko dana nakon što je objavljeno da je Swift kupila treći stan u istoj zgradi, netko od susjeda je na stup ulične rasvjete postavio nimalo pristojan natpis na kojem je pisalo, 'Taylor Swift, j…. se'.

Osim toga, susjedi strahuju da bi slavna pjevačica uskoro mogla krenuti s velikim radovima kako bi spojila stanove koji se nalaze u dvije susjedne zgrade u jedan, onako kako je već napravila s dva prethodna stana.

  • +13
Taylor Swift Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia

'Ljudi su zabrinuti, svi se pitaju što će učiniti. Hoće li spojiti zgrade kako bi dobila ulaz u garažu jer jedna zgrada ima garažu s posebnim ulazom ili će napraviti jedan ogroman stan', pitaju se uzrujani susjedi, koji se žale da nije baš ugodno živjeti s njom u istoj zgradi. 'U zgradi je jedno dizalo, a kad ona ulazi ili izlazi njezini tjelohranitelje nikoga ne puštaju u dizalo. Zadržavaju dizalo na gornjem katu, gdje ona živi i po pola sata prije nego što uđe', tvrde susjedi.

No, osim problema sa susjedima, pjevačica ima problema i s poznatom agencijom za nekretnine Douglas Elliman koja je tuži zbog neisplaćene provizije od čak 1.6 milijuna dolara za stan koji je kupila prošle jeseni.