ne mijenja se

Tatjana Cameron Tajči obavila šoping i pokazala fit liniju, a fanovi joj poručuju da joj bolje pristaju narančaste haljinice kakve je nekad nosila

06.12.2020 u 15:00

Bionic
Reading

Omiljena zvijezda devedesetih domovinu je davnih dana zamijenila Amerikom gdje danas živi s trojicom sinova. No, i pjevačku je karijeru zamijenila novom. Točnije, bacila se u motivacijsko govorništvo, pa svoje obožavatelje podučava o bitnim stvarima u životu te im dijeli životne savjete i šalje poruke pozitive s društvenih mreža. Nerijetko priča o svojim proživljenim trenutcima ali i crticama iz svakodnevice

Tatjana Cameron Tajči podijelila je s fanovima kako od ožujka nije izlazila te je cijelo vrijeme radila od kuće. 'Osjećala sam se dobro. Sad je dobar osjećaj dotjerati se čak i kad samo izađem na brzi shopping', poručila je pozirajući u crnoj haljini midi duljine i visokim čizmama od brušene kože. Obožavatelji su pohvalili njezin izgled, a jedna od pratiteljica joj je poručila da joj super stoji crna boja premda joj je bila najljepša kad je nosila kratke haljinice u vrijeme svoje najveće popularnosti, devedesetih godina.

Kako je još uvijek itekako glazbeno aktivna, njezina aktivnost nije zamrla zbog pandemije koronavirusa. Umjesto toga Tajči putem društvenih mreža redovito promovira svoje glazbene uratke.

  • +4
Tatjana Cameron Tajči Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

Od devedesetih se nije fizički mnogo promijenila.

'Volim svoje tijelo baš takvo kakvo je, ne bojim se promjena i jedino što poduzimam je da ga njegujem i održavam zdravim, koliko je to u mojoj moći. Nisam opterećena izgledom. Moja majka izgleda jako mladoliko, a za nju znam da ju drži mladenački duh, humor, smijeh i ljubav prema djeci i prijateljima, pa se i ja pridržavam te formule. To se nekako precrtava na vanjski izgled. Od onog praktičnog, mislim da su važni zdrava prehrana, unutarnje zadovoljstvo i mir. Nisam nikad pušila, ne pijem alkohol, osim tu i tamo jednu čašu dobrog vina ili gutljaj rakije (smijeh), trudim se spavati dovoljno i redovito ići na hodanje ili jogu. Opuštanje i meditacija su mi jako važni. A i oduvijek sam upotrebljavala kvalitetnu kozmetiku, pa možda i to ima neke veze, ne znam', rekla je ranije za Jutarnji list.

Kad je o ljubavi riječ, njezin novi odabranik je američki glazbenik David Langley s kojim je surađivala i prije smrti supruga Matthewa. 'Nisam tražila novu vezu – ja sam dovoljno jaka i sasvim sposobna živjeti sama sa sinovima, ali ljepše je s nekim podijeliti suze i strahove kao i smijeh i, da – glazbu. David je izuzetan glazbenik i divna duša', izjavila je Tajči.