PODSJEĆA NA NICOLE KIDMAN

Rijetko viđena fotografija: Tatjana Cameron Tajči pokazala kako je izgledala prije nego što je postala velika pop zvijezda

05.11.2020 u 12:19

Bionic
Reading

Nekadašnja velika zvijezda 90-ih, danas glazbenica s američkom adresom, prisjetila se svog odrastanja u Zagrebu, u dobi kad je imala 17 godina. Nedugo nakon toga odrezala je svoju kosu i obojala je u plavo, kako je i pamtimo iz vremena najveće slave. U to je vrijeme neodoljivo podsjećala na slavnu glumicu

U vrijeme svog tinejdžerstva Tatjana Cameron Tači furala je trendovsku frizuru - guste kovrčice i nalikovala na glumicu Nicole Kidman iz mladih dana - kada je i sama imala bujne kovrče.

'Ovo je bilo sa mog prvog fotografiranja za naslovnicu časopisa nakon što sam osvojila dvije nagrade na velikom glazbenom događaju. Često zaboravljamo koliko su zapravo sposobni i nevjerojatni 17-godišnjaci. Nemojte im reći: 'Ah, što ti znaš, ti si još uvijek samo beba'', opisala je fotografiju naša glazbenica.

Legendarna šminkerica i frizerka, pokojna Višnja Trusić, u cijelosti je bila zaslužna za tadašnji imidž mlade zvijezde. Višnja je Tajči uoči izbora za pjesmu koja će nas predstavljati na Eurosongu u Zadru izravnala prirodno kovrčavu kosu, ošišala je, izblajhala i promijenila šminku. Pjevačica se u ogledalu nije prepoznala. Kasnije je rekla da nije sklona promjenama, ali ako se već moraju dogoditi, neka budu drastične. Jako joj se svidio novi izgled koji desetljećima kasnije nije mijenjala.

Podsjećamo, sa svega 20-ak godina Tajči je okusila slavu, a potom je odlučila napraviti rez i povući se s estrade. Napustila je Hrvatsku i otišla u Ameriku. Svojevremeno je otkrila kako je izgledao posljednji razgovor sa Zrinkom Tutićem koji se svim silama 'borio' da Tajči ostane. 'Ajde, dat ću ti još jednu priliku, nemoj otići, sve će biti O.K, ali ako stvarno ideš, Severina čeka na drugoj liniji, ako ideš, ja je zovem, ima tvoje mjesto', ispričala je Tajči za Jutarnji list.