puna pozitive

Tara Thaller objavila sretnu vijest i pokazala na kakvu se promjenu sprema

11.09.2021 u 15:30

Bionic
Reading

Iza naše mlade umjetnice i pobjednice showa 'Zvijezde pjevaju je težak period, budući da se početkom ljeta borila s upalom pluća. O svom stanju je obavijestila pratitelje na društvenim mrežama, a sad uživa u zadnjim danima ljeta i najavljuje da se možda sprema se na promjenu imidža

Mlada glumica najpoznatija po ulogama u HBO-ovoj seriji 'Uspjeh' te ulogom u srpsko-hrvatskoj telenoveli 'Pogrešan čovjek' zbog bolesti je među ostalim propustila premijeru svog novog filma 'Svetica nemogućeg' na ovogodišnjem Festivalu tolerancije, a sada je fotografijom pokazala da su dani borbe s bolešću stvar prošlosti.

U Instagram storyju se našalila s natpisom 'senzacionalne vijesti' na fotografiji na kojoj s velikim osmjehom na licu pozira kraj natpisa 'nisam više bolestan'. Također je 'okinula' selfi u frizerskom salonu s bojom na glavi, a svoje sljedbenike je upitala što misle hoće li biti plavuša ili brineta kao što je bila zadnjih mjeseci. U svakom slučaju ovoj ljepotici, složit će se mnogi, jednako dobro stoje obje boje kose.

Nedavno je Tara, inače studentica Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu (koja je publiku osvojila glumačkim ali i pjevačkim talentom), pokazala fotografije iz kućne atmosfere pozirajući u ležernom izdanju. Na društvenim mrežama više nije toliko aktivna kao prije.

  • +7
Tara Thaller Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar