JASON ORANGE

Take That nakon godina šutnje otkrio pravi razlog zašto je bend napustio jedan od članova

12.06.2023 u 15:23

Bionic
Reading

Nakon zaluđenosti tinejdžerica diljem svijeta boy bendom New Kids On The Block, i Britanci su oformili Take That, koji je žario i palio 90-ih. Zahvaljujući tom bendu svjetsku slavu stekao je i Robbie Williams, a dečki su sada otkrili neke zanimljive detalje o danima slave

Tek sada, gotovo desetljeće kasnije, članovi britanskog boy benda Take That otkrili su zašto je jedan od članova benda, Jason Orange, naprasno napustio grupu.

52-godišnji Orange, koji je u bendu proveo više od 20 godina, na to se odlučio kako bi napokon mogao uživati u normalnom životu.

Prije njega, još 1995. godine, bend je napustio i Robbie Williams, no on je tu odluku donio kako bi se mogao posvetiti svojoj solo karijeri. Nakon njihovih odlazaka, Gary Barlow, Mark Owen i Howard Donald odlučili su nastaviti kao trio.

  • +4
Take That Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Mislim da Jason više nije to želio raditi, no ja ne mogu govoriti u njegovo ime', rekao je Mark Owen za The Times i potom dodao: 'On je još uvijek tu s nama. Baš neki dan smo se pokušali sjetiti tko je najbolje u bendu pričao šale, pa smo se sjetili kako bi Jason uvijek umro od smijeha i prije negoli bi došao do kraja.

Inače, Howard Donald je još 2018. otkrio javnosti kako je Jason jednostavno prestao odgovarati na njihove pozive, nakon što je donio odluku da će živjeti normalnim životom na selu.