POP KRALJICA

Svi se pitaju jesu li mlađe konkurentice razlog Madonninih problema sa zdravljem

02.07.2023 u 21:48

Bionic
Reading

Obožavatelje legendarne pop kraljice koja će idućeg mjeseca proslaviti svoj 65. rođendan, zabrinula je vijest kako je nedavno hospitalizirana zbog problema sa zdravljem

Madonnina obitelj i prijatelji sad strahuju kako je slavna glazbenica nedavno završila na intenzivnoj njezi nakon što se pokušala natjecati s mlađim zvijezdama poput Taylor Swift (33) i Pink (43) koje svojim uspješnim turnejama ruše rekorde.

Sama je sebi zadala takav udarni ritam, a toliko se naprezati bilo iznimno riskantno, piše Sun.

I Taylor i Pink krenule su na svoje velike i uspješne turneje, koje karakterizira i to što su podigle ljestvice vrlo visoko kad se radi o live nastupima.

Taylor (33) oodrađuje četverosatne koncerte, dok Pink pak ostavlja bez daha obožavatelje vratolomijama u zraku stotinama metara iznad glava publike. Kako bi se natjecala s puno mlađim konkurenticama, Madonna se prisilila na sate i sate iscrpljujućih proba koji su polako uzimale danak na njezinom tijelu

  • +3
Madonna Izvor: EPA / Autor: WALTER BIERI

Proslavljena glazbenica, spekuliraju mediji, pretjerala je s pripremama i prekoračila sve svoje fizičke granice izdržljivosti uoči svoje dugo očekivane ture turneje Celebration što je dovelo do iznenadnog kolapsa i višednevne intubacije, otkrili su dobro upućeni izvori za Sun. Pjevačica poznata po nevjerojatnoj radnoj disciplini provodila je čak i po 12 sati vježbajući u njujorškom studiju pripremajući se za svoju veliku turneju od 84 nastupa u tjednima prije zdravstvene krize.

Turneja koja je trebala započeti 15. srpnja sad je otkazana.

Prema istim izvorima, Madonnina obitelj i prijatelji bili su jako zabrinuti da bi takve okolnosti mogle dovesti do tragičnog raspleta kao u slučaju Michaelu Jacksona koji je umro uoči svoje turneje This Is It 2009.

Isti je izvor rekao i kako su mnogi smatrali da su stalne primjedbe o njezinim godinama stvorile pritisak da se natječe pa su svi odahnuli nakon što je morala stati na loptu i staviti svoje zdravlje na 1. mjesto.