ljubavna prošlost

Svi muškarci s kojima je Jennifer Aniston neuspješno tražila sreću u ljubavi

16.02.2018 u 14:19

Bionic
Reading

Šokantna vijest da se Jennifer Aniston rastaje od drugog supruga Justina Therouxa mnoge je rastužila, pogotovo zbog njezine ljubavne prošlosti i bolnog prvog razvoda od Brada Pitta. I dok za ovu dvojicu muškaraca znaju gotovo svi, mnogi su možda zaboravili s kim je sve bila u vezi kao i činjenicu da je u mladosti čak bila i zaručena

Iako se može pohvaliti uspješnom 30 godina dugom glumačkom karijerom, nekako je u središtu pozornosti uvijek  bio ljubavni život Jennifer Aniston, koja je sada objavila da se rastaje od svog drugog supruga Justina Therouxa. 

Prvo je davne 1995. godine bila povezivana s Adamom Duritzom, frontmenom grupe Counting Crows te ih se često moglo vidjeti u zajedničkim izlascima. Jennifer je jednom prilikom ipak kazala kako nikada nije bila u vezi s glazbenikom, koji je dvije godine izlazio s njezinom kolegicom Courtney Cox.

Iste te godine upoznala je glumca Tatea Donovana, kojeg se možda sjećate iz kratke uloge Joshue u 'Prijateljima' kada je imao kratku romansu s Rachel koju je  utjelovila Jennifer. Budući da su u to vrijeme ovo dvoje ljubavnika i u stvarnom životu započeli svoju vezu nije im teško bilo glumiti ljubavne scene u seriji. Dvije godine kasnije čak su se i zaručili, no sreća nije dugo potrajala, pa su 1998. prekinuli zaruke.

Omiljenu glumicu povezivali su i s glumačkim kolegom Paulom Ruddom s kojim je mnogo puta surađivala, a nekoliko su puta čak glumili i partnere. Prva suradnja zabilježena je tijekom serije 'Prijatelji' kada je Paul glumio Mikea (Phoebeinog supruga), a onda su Jennifer i Paul skupa utjelovili supružnike u filmu 'Wanderlust'. Kada su ih jednom prilikom upitali je li im čudno glumiti ljubavne scene i ljubljenje, oboje su odgovorili kako su navikli  s obzriom na to koliko su puta to već učinili.

  • +2
Jennifer Aniston i Paul Rudd Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kraj 1998. godine poseban je u ljubavnom životu Jennifer Aniston jer je upravo tada upoznala možda najvažnijeg muškaraca u svom životu. Spoj na slijepo s Bradom Pittom koji su dogovorili njihovi agenti bio je ključan. Odmah su kliknuli, a onda su nakon dvije godine veze stali pred oltar.

Vjenčanje je održano u strogoj tajnosti i u potpunoj izolaciji od paparazza. Pod velikim bijelim šatorom u Malibu, na samoj obali oceana nalazilo se 200 uzvanika, među kojima su bili i njihovi holivudski kolege i prijatelji. Romantičnu čar cijelom vjenčanju doprinijela je i činjenica da je on sam dizajnirao vjenčano prstenje od bijelog zlata. Nakon početne idile, četiri godine nakon vjenčanja javljaju se problemi koji će rezultirati razvodom.

Tijekom snimanja filma 'Gospodin i gospođa Smith' Pitt je upoznao Angelinu Jolie u kojoj je očito pronašao utjehu i bijeg od svojih bračnih problema. Brad i Jennifer se 2005. rastaju, a glavni razlog je fatalna brineta s kojom je on kasnije i zasnovao obitelj. Iako je od tog ljubavnog trokuta prošlo 13 godina i danas su pojam jednog od najvećih ljubavnih skandala svih vremena.

  • +11
Jennifer Aniston i Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Aniston nakon bolnog preljuba nije bilo lako te je priznala da joj je tada već bivši suprug slomio srce, no nije dala da to utječe na ostatak njezina života. Iako povrijeđena, ostala je jaka i vjerovala da će pronaći nekoga tko će zacijeliti njezine rane i vratiti joj vjeru u ljubav.

I dok je Brad proživljavao naizgled veliku idilu u novoj vezi s Jolie, Jennifer je utjehu pronašla u kolegi Vinceu Vaughnu s kojim je hodala pune dvije godine.

Nakon toga šuškalo se i kako ljubi britanskog modela Paula Sculfora iako ta veza nikada nije potvrđena.

Tri godine nakon bolnog razvoda, Jennifer započinje vezu s glazbenikom Johnom Mayerom, koji je u to vrijeme bio na glasu kao veliki zavodnik i ženskaroš. Crnokosi pjevač često je u intervjuima naglašavao koliko je sretan što je osvojio popularnu glumicu, no i davao do znanja kako ima razumijevanja za njezinu prošlost koja je sigurno ostavila traga u njezinim kasnijim odnosima. Ipak mjesec dana nakon prve godišnjice par je prekinuo.

Jennifer je 2009. kratko i u tajnosti hodala s poznatim miljenikom žena Gerardom Butlerom, a iskrice su započele na snimanju filma 'The Bounty Hunter'.

A onda gotovo šest godina nakon skandaloznog razvoda braka, 2011.,Jennifer započinje vezu s glumcem Justinom Therouxom, kojeg je upoznala dvije godine ranije na snimanju filma 'Tropska grmljavina'. Iduće četiri godine njihova je ljubav rasla, vezu nisu krili, zajedno su se pojavljivali na svim događanjima, a potom su počeli i zajednički život. Tijekom romantičnog putovanja u Rim 2012. godine, Theroux je zaprosio Jennifer na njezin rođendan. Tri godine nakon zaruka uslijedilo je i vjenčanje u njihovom domu na Bel Airu.

  • +32
Jennifer Aniston i Justin Theroux Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je na početku sve djelovalo kao velika idila i oboje su naglašavali koliko su sretni, mediji su često nagađali kako je njihov odnos u problemima pogotovo zbog stalne razdvojenosti. Kako se navodilo, najveća prepreka u njihovu braku bilo je stambeno pitanje i grad u kojem će živjeti, jer Jennifer voli Los Angeles, dok Justin preferira istočnu obalu i uglavnom boravi u New Yorku.

'Da, istina je ona preferira L.A., a on više voli New York, ali oboje su to znali od početka njihove veze i zaključili kako to nije problem. To isto tako ne znači da se razvode', govorili su još krajem prošle godine prijatelji poznatog para, pokušavajući prikriti probleme, no izgleda kako ni zadnje zajedničko putovanje u Mexico nije popravilo stvari između njih dvoje. Zato su danas objavili i službeno svoj razvod.

Jennifer Aniston pokazala je svoj dom i u reklami za Smartwater Izvor: Profimedia / Autor: NN

'Kako bismo spriječili daljnja nagađanja, odlučili smo istupiti zajedničkom izjavom i izreći da smo se rastali. Ova odluka donesena je zajednički krajem prošle godine. Dvoje smo najboljih prijatelja koji su se odlučili razići kao par', stajalo je u izjavi Justina Therouxa i Jennifer Aniston.