ZVIJEZDA JE U RODNOM MELBOURNEU

Sve su glasnija šuškanja o tajnom australskom vjenčanju pop princeze Kylie Minogue

15.02.2021 u 19:50

Bionic
Reading

Zaruke Kylie Minogue i izvršnog direktora britanskog GQ-a Paula Solomonsa nedavno je potvrdila njegova 'oduševljena' pomajka, a iako je lgasnogovornik pop zvijezde demantirao da je zaručena, sve su glasnija šuškanja da Kylie skriva još jednu veliku tajnu – onu o pripremama za vjenčanje u svojoj rodnoj Australiji

Kylie je sa svojim velškim patnerom nedavno iz Velike Britanije doputovala u Australiju, navodno zbog planiranja intimnog vjenčanja u Melbourneu.

'Kylie je godinama govorila da će se udavati u svom voljenom rodnom gradu Melbourneu. Njezini su roditelji ovdje, već su u godinama pa ih je u ovoj trenutnoj klimi teško dovesti u Britaniju', rekao je u ponedjeljak izvor za New Idea.

Pop zvijezda je vjenčanje zamišljala kao intimnu svečanost za odabrane bliske prijatelje i obitelj, ali prema pisanju časopisa Woman's Day, njezini su planovi brzo prerasli u nešto ekstravagantnije.

  • +4
Kylie Minogue Izvor: Profimedia / Autor: ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Čula sam da je Kylie shvativši da je Paul onaj pravi poželjela intimno vjenčanje. Ali sad kad se vratila u Melbourne, planovi pomalo izmiču kontroli. Oduševljena je što je kod kuće i potpuno zaokupljena ovim trenutkom', rekla je insajderica.

Za djeverušu će Kylie, pretpostavlja drugi izvor, sigurno nagovarati svoju mlađu sestru Dannii.

'Nema šanse da bi se Kylie udavala da Dannii nije uz nju. Njih su dvije bliske od djetinjstva i čast će joj biti da joj bude djeveruša', rekla je insajderica za Woman's Day.

Prošlog tjedna sestre Miogue su viđene u luksuznom shopingu u zabavnom kompleksu Crown Melbourne što je potaknulo nagađanja da su u potrazi za odjećom za vjenčanje.

Kylie je u vezi s Paulom od 2018. godine, a posljednjih se mjeseci učestalo nagađa o njihovom vjenčanju.

Prema pisanju časopisa New Idea, par se potajno zaručio prije nekoliko mjeseci nakon što je Paul zaprosio Kylie velikim dijamantnim prstenom od žutog zlata.

Sretnu vijest o zarukama slučajno je otkrila bivša pop zvijezda, a danas glumica Billie Piper u intervjuu za britansko izdanje časopisa Elle, a paulova maćeha Gloria vijest je potvrdila 4. veljače za Daily Mail, kazavši kako je oduševljena i uzbuđena oko vjenčanih planova para.

No unatoč potvrdi Paulove maćehe, glasnogovornik Kylie Minogue je za Daily Mail demantirao da su zaručeni.