TEK JOJ JE 9 GODINA

Sve joj dopušta: Ona je zaslužna za najnoviji izgled Victorije Beckham

24.03.2021 u 14:17

Bionic
Reading

Da ne pada jabuka daleko od stabla pokazalo se u još jednom slučaju, onom u obitelji Beckham. I dok muški nasljednici podjednako dobro barataju loptom i mikrofonom, jedina kći, devetogodišnja Harper Seven, poput svoje majke zaljubljenica je u modu

Na službenom profilu Victoria Beckham Beauty, 46-godišnja bivša pjevačica, danas modna dizajnerica, pohvalila se kako je svoje lice predala u najbolje ruke - one svoje devetogodišnje kćeri Harper Seven, koja se odlično snalazi kao vizažist.

Naime, Victoria Beckham prepustila je upravo svojoj mezimici da joj nanese sjenilo na kapke i to utapkavajući ga jagodicama prstiju, kao prava profesionalka. Harper Seven odabrala je dvije nijanse - Tea Rose i Honey, i svoj posao odradila odlično.

Šminkajući mamu, u pozadini se čuje njezin glas koji govori što radi: 'Sada stavljam malo Tea Rose nijanse na oči moje mame, a iduće ću dodati malo Golden Honey.'

Harper Seven odavno je pokazala da je zaljubljenica u modu i da prati modne trendove, a od malih nogu okružena je najvećim svjetskim modnim facama. Mnogi se još uvijek sjećaju kako je na reviji svoje majke 2019. godine sjedila u prvom redu, odmah pored Anne Wintour, s identičnom frizurom kakvu ima i najslavnija modna urednica.

  • +12
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, Harper Seven najmlađa je od četvero djece koju Victoria ima s Davidom Beckhamom. Osim nje, tu su 15-godišnji Cruz, 18-godišnji Romeo i najstariji, 22-godišnji Brooklyn.