veliko potomstvo

Supruga Jamieja Olivera ne odustaje, na pragu 50-e želi još jednu bebu

17.02.2024 u 22:03

Bionic
Reading

Slavni britanski kuhar u braku sa svojom tinejdžerskom ljubavi Jools Oliver ima petero djece. Otkrio je da bi on i supruga voljeli povećati svoju obitelj i imati još jedno dijete

Kako je Jamie Oliver svojedobno izjavio, njegovu Jools 'do kraja ispunjenom i sretnom čini isključivo uloga majke' i to je jedan od razloga zašto je njihova obitelj toliko brojna.

U podcastu Joea Wicksa slavni chef je rekao da smatra kako su 'došli u dob koja je za njega svojevrsna granica kad je roditeljstvo u pitanju', no sada je za The Sun otkrio da ne bi imao ništa protiv da im se 'zalomi' još jedno dijete.

'Pokušavam prijeći u tu sljedeću životnu fazu, ali Jools me želi odvući natrag. Ozbiljno, voljeli bismo dobiti šesto dijete ako bi nam se to dogodilo. Ali jako sam sretan s obitelji koju imam. Iscrpljen, ali sretan', objasnio je chef.

  • +2
Jamie Oliver i Jools Oliver Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

Otkako je 2016. godine rodila dječaka Rivera, Jools je imala tri spontana pobačaja, no to je nije obeshrabrilo, želi još jedno dijete. Osim Rivera imaju još i 21- godišnju Poppy Honey, godinu dana mlađu Daisy Boo, 14-godišnju Petal Blossom i 13-godišnjeg Buddy Beara.

Podsjetimo, slavni goli kuhar i njegova supruga potkraj travnja 2023. su na Maldivima u resortu Soneva Fushi obnovili bračne zavjete 23 godine nakon prvog vjenčanja. Zajedno su još od tinejdžerskih dana i zajedno su prošli sve uspone i padove.