POSLOVNI POTHVAT

Ni bankrot ga nije spriječio: Jamie Oliver otvara novi restoran i to u - Beogradu

24.10.2023 u 16:55

Bionic
Reading

Iako je sa svojim restoranima, diljem svijeta, doživio neuspjeh te je mnoge od lokacija morao i zatvoriti, najpoznatiji 'goli kuhar' ne odustaje od novih otvorenja. Jamie Oliver uskoro otvara novi restoran, a kao idealnu destinaciju odabrao je nama susjednu Srbiju

Svi željni isprobati recepte koje je pripremio neponovljivi Jamie Oliver, uskoro više neće morati putovati daleko. Kako je otkriveno na novootvorenom Instagram profilu pod nazivom Jamie’s Italian Serbia, franšiza restorana najpoznatijeg 'golog kuhara' otvara se u Beogradu.

Na Instagramu je raspisan i natječaj za kuhare, barmene, konobare, hostese, pomoćno osoblje, menadžere, direktora logistike i generalnog menadžera.

Uz oglas stoji: 'Jamie Oliver's Italian stiže u Beograd i traži entuzijastične, timske igrače koji su spremni podijeliti svoju strast s kolegama i gostima. Ako se prepoznajete u ovom opisu i želite biti dio nečeg posebnog, voljeli bi vas upoznati!

Jamie Oliver Izvor: Profimedia / Autor: Stefan Rousseau / PA Images / Profimedia

Organizirat ćemo dan otvorenih vrata za zapošljavanje u Beogradu 9.11.2023. Dođite upoznati Jamie's Italian brend i prijavite se za pozicije koje vas zanimaju.'

Lokacija budućeg restorana je otkrivena i on će u Beogradu na vodi. Riječ je o novom, urbanom centru u Beogradu, namijenjen za stanovanje, ali i za poslovne prostore onih 's dubljim džepom'.