TRUD I TALENT

Tara i Dino ponovili prošlotjedni uspjeh i osvojili žiri, iz showa ispali Žanamari i Frano

16.03.2019 u 21:02

Bionic
Reading

Favoriti Tara Thaller i Dino Jelusić ponovo su osvojili srca žirija i publike, a iz emisije 'Zvijezde pjevaju' ispali su Žanamari Perčić Lalić i Frano Ridjan

Kao i uvijek, natjecatelji emisije 'Zvijezde pjevaju' vježbali su cijeli tjedan za svoje nastupe. Koji će od parova osvojiti žiri, a koji će otići kući pitanje je na koje ćemo večeras dobiti odgovor.

  • +16
Zvijezde pjevaju Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro (HRT)

Parovi koji se natječu su Ella Dvornik i Goran Bošković, Tara Thaller i Dino Jelusić, Ashley Colburn i Bojan Jambrošić, Katarina Strahinić i Pero Galić, Ivana Kindl i Krešimir Sučević Međeral, Jelena Radan i Borko Perić, te Žanamari Perčić (Lalić) i Frano Ridjan.

Drugu emisiju showa 'Zvijezde pjevaju', u kojoj se osam parova natjecalo u žanrovima swing i soul, napustili su Macan i Tonka.

Emisiju su otvorili Žanamari Perčić (Lalić) i Frano Ridjan pjesmom 'Lutka za bal' Parnog Valjka. Iako je prošlog tjedna imao tremu, očito je intenzivno radio na suzbijanju takvih problema, no još uvijek nije do kraja pogodio sve prave note. Valentina Fijačko Kobić zaključila je kako ipak još uvijek ima nade za njega.

Žiri je Žanamari Perčić (Lalić) i Frano Ridjan dao tri šestice i jednu peticu.

Drugi par koji je izašao na pozornicu bili su Ella Dvornik i Goran Bošković. Zvijezde su pjevale 'Bezimeni' Mije Dimšić.

Miroslav Škoro duhovito je primijetio da nisu lošiji od Frane, no da je ova izvedba imala svojih problema. Dobili su dvije petice i dvije šestice.

Pjesmom 'Take Me Home, Country Roads' nastupili su Ivana Kindl i Krešimir Sučević Međeral. Njihova interpretacija slavnog country hita nije bila na visokoj razini.

Za razliku od žirija koji je duhovitošću pokušao opravdati nedostatnu izvedbu, ocjene nisu bile u skladu s količinom smijeha koji je izazvao, već kako je Krešo pjevao. Dvije četvorke, jedna petica i poklonjena sedmica od Danijele Martinović.

Nakon svake kiše, stiže razvedravanje. Barem se tako činilo kad su zapjevali Ashley Colburn i Bojan Jambrošić. Par je pjevao 'You Shook Me All Night Long' grupe AC/DC.

Par je apsolutno briljirao i dobio tri osmice i jednu sedmicu.

Pod rednim brojem pet bili su Katarina Strahnić i Pero Galić s pjesmom 'Put ka sreći' Gorana Bareta i Plaćenika. Iako su u prošlom izdanju malo kiksali, ova je izvedba bila bolja.

Danijela Martinović savjetovala je Katarinu Strahnić da se mora opustiti, a Miroslav Škoro imao je umjerene riječi pohvale.

Ocjene koje su Katarina Strahinić i Pero Galić dobili bile su četiri sedmice.

Jelena Radan i Borko Perić nastupili su pjesmom 'Hodala je pola metra iznad zemlje' rock grupe Kojoti. Solidna izvedba donijela im je simpatije žirija i publike.

Mirela Priselac Remi rekla je kako je seksi namjerno malo zavlačiti, no zaključila je kako Borkova izvedba bila malo tvrda, potpuno svjesna da to možda nije tako trebala reći.

Dobili su tri sedmice i jednu šesticu.

Favoriti glumica Tara Thaller i Dino Jelusić izveli su pjesmu ‘Islands in the Stream' country legende Dolly Parton i Kennyja Rogersa. Ponovili su prethodan uspjeh.

Danijela Martinović imala je riječi visoke pohvale. Mirela Priselac Remi rekla je samo kako joj nedostaje ono nešto neizrecivo u vezi njihove izvedbe.

Par je ponovo dobio najviše ocjene - tri osmice i jednu devetku.

  • +3
Tara Thaller Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo- RTL

Na kraju emisije zbrojeni su bodovi žirija i bodovi publike. Natjecatelji koji će napustiti emisiju 'Zvijezde pjevaju' su Žanamari Perčić Lalić i Frano Ridjan.