UOČI NOVOG NASTUPA

Žanamari Perčić: 'Živim na tabletama za spavanje'

15.03.2019 u 16:34

Bionic
Reading

Zgodna Dalmatinka uvijek djeluje vedro i pršti energijom, ali za tportal Žanamari Perčić otkriva da ima velikih problema sa spavanjem, posebno od kada je postala majka. Uoči novog nastupa u emisiji 'Zvijezde pjevaju' objasnila je da teško usklađuje poslovne i majčinske obveze

'Jako volim spavati iako se ne sjećam kada sam se zadnji put naspavala. Imam dijete koje se često budi s raznim zahtjevima. Ona je tipična nova generacija koju su spominjali današnji govornici na panelu; odgađa spavanje dok ne padne u nesvijest', rekla je za tportal Žanamari Perčić, koju smo zatekli na panel raspravi o nedostatku sna organiziranoj pod pokroviteljstvom Dormea.

Atraktivna pjevačica požalila se na nedostatak sna, koji je osim zbog posla, ponajviše uzrokovanog njezinom četverogodišnjom kćerkicom Gabrijelom koju dijeli sa suprugom Marijem Perčićem.

  • +9
Dormeo spavaonica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Ja sam recimo umorna oko 11 sati, a onda se to zbog Gabi odgađa do 3 ili 4 kao sinoć recimo. Onda kad do tad čekaš da ideš spavati onda više ni ne spavaš', objasnila je.

Žanamari je trenutno najviše okupirana probama i pripremom za novi nastup u emisiji 'Zvijezde pjevaju' gdje je mentorica Frani Ridjanu.

'Zbog trenutnih proba za show 'Zvijezde pjevaju' to danas jako teško kombiniram. Živim na tabletama na spavanje, a onda i kad ih popijem imam samo četiri sata za zaspati pa onda ostatak dana provodim ošamućena. Nemam vremena ni za popodnevni odmor jer moram djetetu kuhati sva moguća jela koja ona neće pojesti jer otkako je došla u Zagreb odbija hranu. Jedino što želi jesti su pileći medaljoni', rekla je pomalo žalosnim tonom 37-godišnjakinja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

⭐️❤️⭐️

Objavu dijeli Žanamari Perčić (@zanamari)

'Jako se veselim danu kad će se Gabi naviknuti živjeti negdje drugdje osim u Dalmaciji jer uz ovaj naš način života ona često putuje s nama. Nikad nije problem na kratke staze ta njezina prehrana ili spavanje ali primjerice sada smo u Zagrebu tri tjedna i moram joj davati bočicu iako ima 4 godine jer u njoj ima vitamina i minerala i to mi je jedini spas od infuzije', našalila se Žanamari.

Ljepotica je ekskluzivno za tportal najavila da će u subotnjoj emisiji pjevati hrvatsku pjesmu, a tema nove emisije je rock žanr.

'Pripreme za emisiju idu jako dobro, puno bolje nego što to na kraju zvuči u eteru. Nama je stvarno išlo jako dobro i prošli tjedan i ovaj Fly me to the moon je stvarno Frano rasturao na probama, a onda ne znam što se točno dogodilo na nastupu. Mislim da je to samo bio loš trenutak. Sada je rock na redu i izabrali smo hrvatsku pjesmu i on će si sad moći dati oduška napokon.'

  • +45
Zvijezde pjevaju 2.emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro