pomogla joj kćer

Stiže autobiografija Lise Marie Presley: 'Nikada nije bila stvarno shvaćana, sve do sada'

15.01.2024 u 10:50

Bionic
Reading

Autobiografsko djelo jedinog djeteta kralja rock and rolla Elvisa Presleyja, bit će posthumno objavljeno u listopadu

Vijest su objavili izdavači zajedno s Riely Keough, kćeri pokojne glazbenice, koja je prikupila majčin materijal za knjigu. Kako je napisala na Instagramu, čast joj je što može pomoći u izdavanju mamine knjige.

Prema američkoj izdavačkoj kući Penguin Random House, kod koje će knjiga biti objavljena 15. listopada, Lisa Marie Presley 'nikada nije bila stvarno shvaćana ... sve do sada'. Autorice knjige su Lisa Marie Presley i Riely Keough.

Prije smrti u siječnju prošle godine, Lisa Marie provela je godine prikupljajući 'sirove, uzbudljive i jedinstvene uspomene i snimajući bezbrojne sate materijala' koje je njezina kći Riley Keough sada konačno stavila na papir, napisali su izdavači.

  • +3
Lisa Marie Presley Izvor: EPA / Autor: JIMMY MORRIS

Rođena 1968. kao jedina kći Elvisa i Priscille Presley, koji su se razveli 1973., Lisa Marie slijedila je očev glazbeni put, ali nikada nije postigla njegov uspjeh, podsjetila je francuska novinska agencija AFP.

Više od glazbenog stvaralaštva, javnost ju je prepoznavala po burnom životu u očevoj sjeni, iskrenom opisu borbe s ovisnostima i četiri braka. Imala je četvero djece, a sin Benjamin Keough počinio je samoubojstvo 2020. godine. Umrla je prije godinu dana, 12. siječnja 2023., a prvi znakovi upućivali su da se radi o srčanom zastoju.

U mjesecima prije smrti 54-godišnja zvijezda navodno je izgubila gotovo 50 kilograma, a osim lijekova za mršavljenje uzimala je i opioide. Prije toga se navodno podvrgla i plastičnim operacijama. Međutim, pola godine kasnije mediji su objavili da je umrla od komplikacija nastalih zbog začepljenja tankog crijeva, što se temeljilo na izvješću mrtvozornika iz Los Angelesa.