neočekivano

Priscilla Presley razbila zablude o njezinoj vezi s Elvisom Presleyjem

06.09.2023 u 08:27

Bionic
Reading

Bivša supruga Elvisa Presleyja stigla je u Veneciju kako bi pogledala film koji nosi njezino ime, a u kojem gledatelji mogu dobiti bolji uvid u njihov odnos i saznati kako je izgledala njihova romansa

Kao 14-godišnja djevojčica upoznala je muškarca koji joj je obilježio čitav život! Mlada je Priscilla još kao dijete upoznala 10 godina starijeg Elvisa Presleyja, a njihov je odnos ostao kao jedna od najpoznatijih ljubavnih priča iz svijeta poznatih. Vjenčali su se 1967. godine i u braku ostali do 1973, a film 'Priscilla' redateljice Sofije Coppole gledateljima pobliže prikazuje njihovu priču.

78-godišnja Priscilla stigla je tako u Veneciju pogledati ekraniziranu priču o sebi i svom bivšem suprugu, a zadovoljno je poručila da je redateljica obavila sjajan posao.

'Vrlo je teško sjediti tamo i gledati film o vama, o vašem životu i o vašoj ljubavi', rekla je Priscilla.

Film prikazuje njihovu vezu od trenutka kada su se upoznali u Njemačkoj. Iz današnje perspektive Elvisova zaljubljenost u 14-godišnju djevojčicu mogla bi se učiniti i problematičnom, no poznati pjevač u mladoj je Priscilli pronašao utjehu i rame za plakanje. Pričao joj je o svojim strahovima, svojim nadama i gubitku voljene majke čiji odlazak nikad nije prebolio.

Priscilla tada nikome nije rekla da izlazi s kraljem rock'n'roll-a, a i danas ističe da je Elvis bio ljubav njezinog života.

Iako je veza bila turbulentna zbog prirode njegovog posla i kasnije korištenja opijata, Priscilla ističe kako je preminuli pjevač uvijek imao veliko razumijevanje za nju te da je ozbiljno shvaćao njezinu mladost.

'Nikad nisam imala seks s njim. Bio je jako ljubazan, vrlo nježan, pun ljubavi, ali je također poštovao činjenicu da sam imala samo 14 godina', izjavila je Priscilla demantirajući one koji bi pomislili da je pjevač bio s njom zbog seksualnih užitaka. Navela je da su bili psihički sjajno usklađeni, a da se to nastavilo i na razdoblje nakon braka te na zajedničku brigu o njihovoj kćeri Lisi Marie.

Priscilla i Elvis Presley Izvor: Profimedia / Autor: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia