iskreno priznanje

Priscilla Presley otkrila zašto se nikada nije ponovno udala

06.11.2023 u 16:48

Bionic
Reading

Glumica i ikona rock glazbe razveli su se 1973. godine, samo četiri godine prije njegove iznenadne smrti

Priscilla Presley otvoreno govori o svojoj odluci da se ne uda ponovno nakon raspada njezinog šestogodišnjeg braka s Elvisom Presleyem.

Tijekom Q&A događaja u kasinu South Point u Las Vegasu u petak, glumica je naizgled potvrdila glasinu da se zavjetovala da se više nikada neće udati dok joj je bivši suprug živ. 'Jednostavno ne mislim da bi on to mogao podnijeti', rekla je o pokojnom kralju rock'n'roll s kojim je bila u braku od 1967. do 1973. godine.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

Unatoč činjenici da je Elvis preminuo 1977., Priscilla je to obećanje održala tijekom protekla četiri desetljeća. 'Da budem iskrena, nikad se nisam htjela udati nakon njega. Nikada nisam imala želju', priznala je. 'Nitko se ne bi mogao mjeriti s njim', dodala je.

Također objasnila zašto su ona i Elvis odlučili ne imati više djece nakon što su 1968. dočekali svoju kćer Lisu Marie Presley. 'Elvis je osjećao da ima vrlo zgusnut raspored i pomalo je osjećao krivnju što nije toliko prisutan kad je Lisa bila mlađa', rekla je. 'S njegovim rasporedom i turnejama, jednostavno je osjećao da neće biti dovoljno prisutan kako bi se posvetio još jednom dijetetu'.

U odvojenom razgovoru s britanskim novinarom Piersom Morganom za TalkTV u četvrtak, Priscilla je priznala da Elvisova iznenadna smrt u 42. godini još uvijek duboko utječe na nju sve ove godine. Rekla je da se još uvijek živo sjeća njegovog menadžera, Joea Esposita, koji joj je priopćio strašnu vijest preko telefona.

  • +3
Priscilla Presley Izvor: EPA / Autor: Guillaume Horcajuelo

'Još uvijek mogu čuti njegove riječi: 'Cilla, Elvis je mrtav'. Jednostavno nisam mogla zamisliti da će se to ikada, pogotovo u njegovim godinama dogoditi. Bio je još uvijek tako mlad i želio učiniti toliko toga, a njega sad više nema, nema razgovora s njim, nema ga da bude otac našeg djeteta', ispričala je i dodala: 'Moj veliki strah bila je Lisa i kako da njoj joj kažem. Tada je imala samo 9 godina'.

Priscilla je također otkrila što ju je privuklo Elvisu, uključujući njegov smisao za humor. Par se prvi put upoznao na zabavi u Zapadnoj Njemačkoj 1959. godine kada je ona imala 14, a on 24 godine. 'Mislim, nije bio svjestan svog i karizme, ali je nekoliko puta znao reći: 'Dovraga, dobro izgledam', šaleći se, kada bi bio u kupaonici i spremao se. Imao je sjajan smisao za humor', prijestila se.

Također je opisala svog supruga kao nevjerojatno brižnog, opisujući vrijeme kada se vozio pored autosalona u Memphisu ugledao nepoznatu ženu kako gleda u automobile. U spontanoj gesti velikodušnosti, iznenadio ju je kupivši joj potpuno novi plavi Cadillac. 'Svatko tko bi bio u nevolji, dao bi mu novac. Svatko tko je imao problema, s bilo čime, čak i s nekima kojima je trebala medicinska njega, on bi to platio', ispričala je Priscilla.

Romansa Elvisa i Priscille prikazana je u novom biografskom filmu 'Priscilla', koji je premijerno prikazan u kinima u petak. U filmu koji je režirala Sofia Coppola, glume Cailee Spaeny i Jacob Elordi. Film će biti premijerno prikazan na ovogodišnjem Zagreb Film Festivalu.

Izvor: Društvene mreže

Priscilla je pohvalila Coppolu za njezino iskreno tumačenje njezine osobne priče. 'Mislim da je to odlično napravila. Ona i ja smo razgovarale o tome. Prošla sam kroz uspone i padove s Elvisom u vrlo ključnom dijelu njegovog života. Njegovi usponi i padovi, njegove borbe, njegovi strahovi.. Kad živite s nekim tako slavnim i prošli ste to s njim, to je onaj dio privatnosti kojeg se teško odreći', rekla je u intervjuu za TalkTV.