U TRENDU

Spice Girls žele ponovo zajedno snimati film

23.03.2018 u 19:26

Bionic
Reading

Nekadašnja glazbena grupa Spice Girls želi se ponovo okupiti kako bi zajedno snimile animirani film o super-djevojkama

Ne samo da će bivše članice grupe Spice Girls animiranim super-heroinama dati svoj glas, već će im pružiti i svoje 'djevojačke moći'.

  • +9
Spice Girls Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Melanie Brown ('Scary Spice'), Melanie Chisholm ('Sporty Spice'), Emma Bunton ('Baby Spice'), Geri Halliwell ('Ginger Spice') i Victoria Beckham ('Posh Spice') možda se nisu uspjele okupiti za turneju, no čini se kako će naći vremena za animirani film u kojem će glavni likovi biti djevojke sa super-moćima.

Projekt je za sad još uvijek samo u idejnoj fazi i njegovi stvaratelji tek traže zainteresirane financijere, no svih pet nekadašnjih članica grupe Spice Girls dale su zelene svijetlo na tu ideju i svoje sudjelovanje u njoj. Svaka će 'Spajsica' dati glas svom liku u crtiću.

'Uživale smo u prekrasnom poslijepodnevu prisjećanja sjajne zabave u danima koje smo provele zajedno. Uvijek nas iznova iznenadi koliko još uvijek postoji interesa za grupu Spice Girls. Čini se kao dobro vrijeme za istraživanje novih prilika za suradnju. Sve se slažemo kako postoji niz uzbudljivih mogućnosti koje bi mogle prigrliti originalnu srž grupe Spice Girls istovremeno ponavljajući našu poruku jačanja žena za buduće generacije', u veljači su u zajedničkoj izjavi rekle bivše članice grupe Spice Girls.

Autor: YouTube