JUSTIN SALIMAN

Sofia Vergara ponovno je solo: S uglednim kirurgom nije izdržala ni tri mjeseca

08.01.2024 u 14:13

Bionic
Reading

Par je posljednji puta zajedno viđen 20. prosinca, kada su se zabavljali u večernjem provodu koji je počeo u popularnom Nobu restoranu u Malibuu, a kako tvrde dobro upućeni izvori, prekid je 'prouzročila' njegova želja za ozbiljnijom vezom

Čini se kako je Sofia Vergara shvatila da joj je, barem trenutno, najbolje samoj, kao i da joj je bolje fokusirati se na profesionalnu karijeru, nego ljubavni život. Dokaz tomu je i da njezina prva ljubavna veza, nakon razvoda od Joea Manganiella, nije uspjela.

Ni tri mjeseca otkako se počela viđati s uglednim kirurgom Justinom Salimanom vezi je došlo kraj. Iako se činilo kako je veza poprilično ozbiljna, ponajviše jer su se počeli u javnosti pojavljivati od samog početka, to na kraju i nije ispalo tako.

Slavna Kolumbijka sada provodi vrijeme okružena prijateljima i bliskim članovima obitelji, okrećući novu životnu stranicu, a pomaže joj i to što je okupirana promocijom svoje najnovije serije 'Griselda'. Uz to radi na promociji svog beauty brenda Toty, kao i modne linije.

Izvor blizak Sofiji Vergari i njezinom sada već bivšem dečku, otkrio je za Daily Mail kako se sve razvodnilo te da Sofia trenutno nije spremna biti u ozbiljnoj vezi.

JUSTIN SALIMAN

Svoju novu vezu više ne krije: Sofia Vergara u večernjem izlasku s uglednim kirurgom

Pogledaj galeriju

'Još uvijek postoji ta iskra između Justina i Sofije, no Sofia više uživa u tome da je solo brijačica, ne želi se smiriti ni uz koga, čak i ako između njih postoji ta nevjerojatna kemija', otkrio je izvor.

Par je posljednji put zajedno viđen 20. prosinca na večeri u Nobuu.

'Možda će još koji put otići na spoj ili večeru, no više nisu službeno zajedno, na Justinovu žalost. Sve je počelo kao nešto super i seksi, no Justin je htio nešto više. Još uvijek se čuju i Justin se nada kako će se pomiriti, no ako pitate Sofiju, oni nemaju budućnosti. On se ne želi s nikime smiriti.'