TEK SU SADA POTVRDILE

Službeno je: Nakon godinu dana Cara Delevingne napokon priznala da je u vezi s Ashley Benson

18.06.2019 u 12:37

Bionic
Reading

Iako se o njihovoj ljubavnoj vezi nagađa već posljednjih godinu dana, koliko zapravo i jesu zajedno, glumica i manekenka Cara Delevingne tek je sada potvrdila ono o čemu se šuška i to neobičnom objavom na Instagram profilu

Tri dana nakon što je Cara Delevingne na svom Instagram profilu objavila vrući video na kojem strastveno ljubi 29-godišnju glumicu Ashley Benson, manekenka i glumica napokon je i službeno progovorila o njihovoj ljbuavnoj vezi.

26-godišnjakinja je otkrila za E! News kako je tu objavu posvetila 50. godišnjici Stonvolske pobune, kada su se članovi LGBT zajednice spontano okupile i krenuli u nasilnu demonstraciju protiv policijske racije koja se dogodila 28. lipnja 1969. u baru Stonewall Inn u New Yorku, ali i godišnjici svoje veze s tri godine starijom Ashley.

'Ne znam, objavila sam to vjerojatno jer je Pride, 50 godina prošlo je od događaja u Stonewallu, a i prošlo je godinu dana od početka naše veze, stoga zašto ne?'

  • +5
Cara Delevingne i Ashley Benson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njihov prvi poljubac snimljen je još 14. kolovoza, nakon što su sletjele na londonski Heathrow, te su od tada već nebrojeno puta viđene kako izmjenjuju nježnosti, a i zajedno dolaze na mnogobrojna događanja.