Jesse Metcalfe

Sjećate li se zgodnog vrtlara iz 'Kućanica'? Danas izgleda još bolje

12.01.2024 u 13:39

Bionic
Reading

Serija 'Kućanice' proslavila je glumicu Evu Longoriju, a mnogima je njezina priča iz serije bila i najzanimljivija. Kao nezaposlenoj bogatašici i djevojci radišnog Carlosa vrijeme je kratio mladi vrtlar John, tiha patnja svih gledateljica

Serija koja je već prvim epizodama osvojila srca brojnih gledatelja diljem svijeta su 'Kućanice', uzbudljiva serija o ženama u predgrađu Wisteria Lane koje žive sasvim (ne)obične živote. Mnogima najzanimljiviji lik bio je onaj koji je tumačila Eva Longoria, uloga Gabriele Solis koja je američku glumicu i proslavila, a uz nju vežemo i dva bitna muškarca Carlosa i zgodnog vrtlara Johna.

Ricardo Antonio Chavira glumio je Carlosa Solisa, ali veću pozornost ipak je privukao seksi vrtlar koji je šarmirao lijepu Gabi.

Američki glumac Jesse Metcalfe glumio je mladog vrtlara Johna Rowlanda koji je s popularnom kućanicom provodio vrijeme dok je njezin suprug Carlos bio prezaposlen na poslu. Tim koji stoji iza serije riskirao je stavivši poznatu klišej priču o kućanici koja se dosađuje i atraktivnom mladom vrtlaru na male ekrane, no publika ju je obožavala.

'Nije prvotno trebao glumiti vrtlara. Jedan mlađi dečko je trebao, ali su uzeli Jesseja jer je imao 25 godina. Imao je 25 godina i glumio je 16-godišnjaka, a ja sam imala 27 godina i glumila sam 40-godišnjakinju. On i ja smo bili gotovo istih godina i s njim sam imala bolju kemiju na setu', komentirala je jednom prilikom Longoria.

Američki glumac danas ima 45 godina, a ljubitelji sladunjavih romantičnih komedija mogli su ga gledati u filmovima 'Božić pod zvijezdama', 'Zapečaćeno poljupcem' te 'John Tucker mora umrijeti', a vrlo je aktivan i na društvenim mrežama.

I danas vrlo atraktivnog muževnog izgleda često prima komplimente obožavateljica koje ne mogu sakriti oduševljenje njegovim objavama na Instagramu. Mnoge će razveseliti da i dalje traži onu pravu, ali i da koristi Instagram kao aplikaciju za upoznavanje potencijalnih dama.

  • +5
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Araya Doheny / Getty images / Profimedia