drama, drama, drama

Razriješena drama: Navodni razvod slavnog para podigao buru na društvenim mrežama

11.01.2024 u 12:55

  • +2

Emily Blunt i John Krasinski

Izvor: Profimedia / Autor: C Flanigan/imageSPACE/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Korisnici društvenih mreža ovih se dana bave čitanjem s usana. Nakon što su uspješno odgonetnuli o čemu su pričale Taylor Swift i Selena Gomez na dodjeli Zlatnih globusa, krenuli su i u dešifriranje razgovora Emily Blunt i njezinog supruga Johna Krasinskog. Međutim, čitanje je ovaj put pošlo po krivu pa sad cijeli internet bruji o njihovoj navodnoj rastavi

S obzirom na štajk glumaca u Hollywoodu, neki su se žalili da ove godine konkurencija filmova nije bila tako velika i opasna. S predvodnicima lista Barbie i Oppenheimerom, našlo se tu i drugih vrijednih filmova, ali čini se da real life drame nije nedostajalo. Osim drame oko Selene Gomez i Timotheeja Chalameta, prašina se digla i oko Emily Blunt i Johna Krasinskog!

Glumica je snimljena u razgovoru sa svojim suprugom pri dolasku na svečanost, a snimka je na društvenim mrežama ubrzo postala viralna.

Iako su njihova lica nasmiješena, pomutnju je pokrenuo John Krasinski i njegovo mumljanje koje su korisnici protumačili kao da govori: 'Jedva čekam rastavu'.

Glumački par inače nije poznat po bilokakvim dramama i nesuglasicama, već žive poprilično miran život s obzirom na njihovu popularnost. Upoznali su se 2008, a vjenčali dvije godine kasnije. Iako je Krasinski prije mislio da nije tip za ozbiljne veze, upoznavši Britanku britkog humora promijenio je mišljenje.

Upravo humorom pristupili su i ovoj drami pa se navodno smiju glasinama o njihovom razvodu.

'Nema problema s Emily i Johnom. Apsolutno ne govore o razvodu. Oni misle da su glasine smiješne', prenosi PageSix izjavu izvora bliskog paru.

Par je navodno komentirao kako ih fotografi čekaju na još jednom mjestu za fotografiranje, a tijekom večeri pokazali su odlično raspoloženje koje demantira glasine o razvodu.

  • +10
Poznate dame na Zlatnim globusima Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia