chet i truman

Tom Hanks na premijeru poveo cijelu obitelj, no svi su gledali njegove sinove

12.01.2024 u 11:18

  • +2

Tom Hanks i Rita Wilson sa sinovima

Izvor: Profimedia / Autor: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Bionic
Reading

Holivudski glumac Tom Hanks otac je četvero djece, a najmlađe sinove poveo je na premijeru najnovijeg projekta koji potpisuje. Uz njegovu suprugu Ritu, podršku su mu pružili i sinovi koje rijetko viđamo

S obzirom da je krenula sezona dodjela filmskih nagrada, ni ne čudi tako često pojavljivanje holivudskog velikana Toma Hanksa. Njegov 'plus jedan' najčešće je njegova supruga Rita Wilson, no za premijeru serije 'Masters of The Air' okupili su se i njihovi sinovi koje baš i ne viđamo često.

Uz roditelje na crveni su tepih stali 33-godišnji Chet i 28-godišnji Truman, Hanksovi nasljednici koji nisu ljubitelji crvenih tepiha na kojima je njihov marljivi otac čest gost. Tako smo u srijedu navečer mogli svjedočiti obiteljskoj večeri obitelji Hanks, nečemu što se uistinu ne događa često.

'Stvarno je zabavno! Super je', komentirala je Rita dolazak na premijeru sa sinovima.

Tom Hanks, koji radi kao izvršni producent nove serije o Drugom svjetskom ratu, rekao je da ga premijera u Regency Villageu izazva nostalgiju: 'Ono što mi se sviđa kod toga je to što smo se vratili u kino i ne samo da se prisjećamo noći kada smo bili ovdje na premijerama… Nego se sjećamo i drugih vremena, kao kada sam ovdje vodio svog sina Colina kako bi gledao 'Batmana' jednog subotnjeg popodneva.'

Hanks je inače otac i 45-godišnjem Colinu i 41-godišnjoj Elizabeth Ann koje je dobio u prvom braku sa Samanthom Lewes, a desetak godina kasnije pronašao je stabilnost i vječnu ljubav u Riti Wilson s kojom je dobio dvojicu sinova.

U studenom 2022. Chet Hanks priznao je da se cijeli život bori s ovisnošću te da su ga roditelji slali i na odvikavanja u divljinu kako bi ga spasili. Sada je trijezan već gotovo tri godine i posvetio se Bogu .

'Što više gledam svijet vidim da svijetu više ne trebaju karikature. Lažni prikazi onoga što mislimo da trebamo biti', napisao je na društvenim mrežama u srpnju 2023.

na dodjeli nagrada

Ona je njegova najveća snaga: Tom Hanks u izlasku s voljenom suprugom Ritom

Pogledaj galeriju