NICHOLLE TOM

Sjećate li se najstarije kćeri iz 'Dadilje'? Evo kako danas izgleda

10.01.2024 u 06:10

Bionic
Reading

Najstarija kći gospodina Sheffielda, Maggie, više ne nalikuje djevojčici u ulozi koja ju je proslavila. Glumica Nicholle Tom danas ima 45 godina, mladolik izgled i dalje joj ide u prilog, baš kao i luckasto ponašanje po kojem je oduvijek bila poznata

Iako je Fran Fine bila najveća zvijezda humoristične serije 'Dadilja', uz koju su odrastale generacije, a koju i dalje možemo pratiti zahvaljujući mnogobrojnim reprizama, s njom su svoje mjesto pod suncem pronašli i gospodin Sheffield, ali i njegova djeca - Maggie, Brighton i Gracie.

I dok dadilju Fran, odnosno Fran Drescher, imamo prilike često viđati, osobito jer je predsjednica najvećeg sindikata u svijetu zabave, Američke federacije televizijskih i radijskih umjetnika (SAG-AFTRA), ostatak ekipe danas nema takvu popularnost kao što je to bio slučaj devedesetih godina prošlog stoljeća.

Ipak, zahvaljujući gostovanju u 'The Morning Showu' imali smo priliku ponovno vidjeti najstariju Sheffieldovu kćer - Maggie. Nju je utjelovila danas 45-godišnja Nicholle Tom, koja i dalje glumi, no uspjeh 'Dadilje' nije ponovila.

Nicholle Tom Izvor: Profimedia / Autor: Michael Simon / INSTAR Images / Profimedia

Poznata po svojoj upečatljivoj plavoj bob frizuri i konzervativnom odijevanju, Nicholle danas izgleda sasvim drugačije, a tome u prilog ide i kosa prošarana vatrenocrvenim pramenovima do ramena, koja savršeno uokviruje njezino lice.

Kako je rekla, ulogu Maggie dobila je kao tinejdžerica i s njom je zapravo odrastala. Glasine o mogućem ponovnom okupljanju ekipe kako bi snimili film Nicholle nije željela komentirati, no dala je jasno do znanja da bi to za nju bilo divno iskustvo i da bi rezultiralo najljepšim filmom.