u zagrljaju su

Sjećanje na prošle dane: Mario Valentić objavio fotografiju s Cro Copom i otkrio kad je nastala

21.04.2020 u 14:03

Bionic
Reading

Brojnim poznatima koji na društvenim mrežama objavljuju fotografije iz prošlosti u vrijeme samoizolacije pridružio se i glumac model i trener fitnesa koji je objavio uspomenu snimljenu prije devetnaest godina

'Hrvanje za trenirku', duhovito je Mario Valentić opisao fotografiju na kojoj u sportskoj dvorani pozira zagrljen sa Mirkom Filipovićem. Riječima 'Gdje sam bio dvije i prve', otkrio je i kad je snimljena.

'Jutarnja tjelovježba, provodim svoj proljetni detox program. Imam više vremena za hobije. Sviram bubnjeve', opisao je Mario Valetnić svoje vrijeme u izolaciji za IN Magazin. Diplomirani profesor kineziologije na društvenim mrežama redovito promovira zdrav život te često objavljuje fotke sa svojih aktivnosti.

Iz nekog razloga se trenutno, smatra, uspostavlja neka ravnoteža. 'Vjerujem da ćemo s odmakom gledati na sve ovo kao na nešto dobro. Svaka katarza je neugodna, ali u konačnici dobra', poručio je.

Mario je jedan je od kandidata showa 'Tvoje lice zvuči poznato' čije je snimanje do daljnjega obustavljeno zbog trenutne situacije oko epidemije koronavirusa. Javnost ga voli, prije svega zbog njegovog pozitivnog životnog stava i nesklonosti skandalima. Tako je i njegov razvod od voditeljice Mirne Maras Batinić prošao mirno, bez drame. Nakon rastave svoj privatni život je odlučio u potpunosti držati za sebe. No otkriveno je da s menadžericom zagrebačkog hotela Ljiljanom Mikić čeka dijete. U travnju 2018. rodio im se sinčić Noa.