MARIO MAMIĆ

Sin Zdravka Mamića progovorio o razvodu od Tije Mamić

16.12.2023 u 14:45

Bionic
Reading

Šest godina Tia i Mario Mamić izgledali kao skladan, bračni par, koji je svoj privatni život držao podalje od javnosti i medija, trudeći se maksimalno zaštititi svoju djecu, no na kraju nisu uspjeli. Vijest o razvodu otkrivena je prije nekoliko dana, a sada se oglasio i Mario

'Gospodin i gospođa Mamić, bez obzira na odluku da razvedu svoj brak, ostaju u prijateljskim odnosima', stoji to u priopćenju koje je magazin Story dobio od odvjetnice Nataše Pećarević u ime Tije Mamić te odvjetnika Ivana Stanića i Nikole Mandića u ime Marija Mamića.

Odluka da nakon šest godina braka ipak krenu svatko svojim putem iznenadila je javnost, jer nitko nije znao da u njihovom odnosu postoje problemi.

Nekoliko dana nakon što je Story objavio vijest o razvodu, upravo je za taj časopis izjavu dao poduzetnik i nogometni menadžer, najpoznatiji kao sin Zdravka Mamića, Mario Mamić.

Tia Mamić i Mario Mamić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Kako je rekao, njih dvoje i nakon razvoda ostaju u dobrim odnosim, no odlaze svatko svojim putem.

'Istina je, Tia i ja se sporazumno razvodimo. I dalje nam je prioritet sreća naše djece i ovim putem učinit ćemo sve da zaštitimo njihovu privatnost. Nas dvoje i dalje ćemo graditi dobar odnos kakav i priliči roditeljima kojima je obitelj ispred svega', izjavio je za Story Mario Mamić, dok Tia i dalje šuti o razlozima koji su doveli do kraha braka.

Podsjetimo, i Tia i Mario iza sebe već imaju brak. Tia je tako prije bila u petogodišnjem braku s košarkašem Chrisom Warrenom, s kojim je dobila sina Domenicka, dok je Mario Mamić u braku s bivšom televizijskom voditeljicom Monikom Kravić, danas Olujić, dobio sinove Jakova i Josipa.