britanske ikone stila

Sienna Miller otkrila tko joj je najveća modna konkurencija

15.12.2023 u 08:40

Bionic
Reading

Trudna Sienna Miller uživa u trudničkim danima, a čak i njezine ležerne kombinacije izgledaju sjajno jer Miller jednostavno 'zna što radi'. Ipak, njezina 11-godišnja kćer smatra da Miller ima ozbiljnu konkurenciju, a to je nova djevojka Toma Sturridgea

Iako Siennu Miller mnogi smatraju uvijek sjajno obučenom, njezina 11-godišnja kćerkica Marlowe ipak više voli stil popularne Britanke Alexe Chung. 11-godišnja Marlow ima pristup najboljim britanskim ormarima u koje bi vrlo rado voljela zavoljeti svaka ljubiteljica mode, a Miller je otkrila kako se Marlow slaže s popularnom Chung.

'Zaista je puno ljubavi, ugodno i sjajno. Idealno je. Nevjerojatno je. Jako smo sretni', komentirala je Miller odnos s bivšim partnerom Tomom Sturridgeom s kojim ima kćerkicu.

41-godišnja Miller i Sturridge hodali su od 2011. do 2015. godine, a on je obznanio svoju vezu s popularnom Chung na teniskom prvenstvu u Londonu 2022. godine. Veza zasad teče glatko, što je potvrdila i Sienna Miller otkrivši da se svi sjajno slažu.

'Alexa je mnogo velikodušnija jer je ona izvrsno odjevena, a nije njezina prava majka', komentirala je Miller želju 11-godišnjakinje za odjećom svoje pomajke.

Uz to, Sienna je priznala kako Marlow misli da je Alexa 'mnogo modernija' od nje, unatoč tome što su obje često titulirane kao 'kraljice mode'.

Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia