iskreno o majčinstvu

Prelijepa trudnica: Sienna Miller pokazala trbuščić i otkrila bebin spol

13.12.2023 u 17:06

Bionic
Reading

41-godišnja glumica otkrila je da se bori s tuđim i vlastitim predrasudama zbog toga što će biti 'starija mama' te da se bebi jako veseli njena 10-godišnja kćer Marlowe

Nakon što dugo nije otkrivala ništa o svojoj trudnoću, glumica Sienna Miller obznanila je kako s partnerom Olijem Greenom očekuje djevojčicu, a progovorila je i kako se nosi s time što će postati 'starija mama'.

Priznala je kako zbog dobi od 41 godine nerijetko nailazi na komentare o svojim godinama i trudnoći te da se nerijetko šali na svoj račun kako bi se suočila s predrasudama - kako tuđim, tako i vlastitim.

'Voljela bih doći do točke u kojoj ne bih osjećala potrebu šaliti se s time što sam starija i što ću dobiti bebu, što činim kako bih ostavila dojam sam u redu s predrasudama', rekla je.

Miller već ima jedno dijete iz braka s 38-godišnjim glumcem Tomom Sturridgeom, kćer Marlowe koja u dobi od 10 godina s velikim veseljem očekuje sestricu.

'Marlowe sam željela roditi prirodnim putem, kod kuće, sa svojom sestrom kao doulom. No, sve se zakompliciralo - rađala sam 27 sati u bolnici i završila na carskom rezu. Jako me to pogodilo jer sam osjećala da u startu nisam majka kakva sam željela i trebala biti. Ali, sada si više neću stvarati takav pritisak.'

Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Svoj trudnički trbuščić ponosno je istaknula na snimanju za Vogue, koji je već poveći jer je u 28 tjednu trudnoće.

Podsjetimo, vijest da je u drugom stanju objavila je u kolovozu, dvije godine nakon što je ušla u vezu s 15 godina mlađim Olijem Greenom, inače glumcem u novoj sezoni 'Krune' (u ulozi Ruperta Fincha).