ZVIJEZDA SULEJMANA, SILE I EZELA:

'Shvatila sam da više ne mogu dalje'

10.06.2013 u 14:26

Bionic
Reading

Zvijezda turskih sapunica otkriva da su je uloge u 'Sulejmanu', 'Ezelu' i 'Sili' umorile do te mjere da je morala uzeti pauzu te uživa u putovanjima

'Planirala sam početkom lipnja doći u Rijeku, na otvorenje izložbe radova čuvenog osmanskog kartografa Pirija Reisa, ali ispostavilo se da u tom terminu imam snimanje pa sam, tužna srca, morala otkazati dolazak. No velika mi je želja posjetiti Hrvatsku, iako u ovom trenutku zaista ne mogu reći kad će to biti', otkrila je turska glumica, 32-godišnja Cansu Dere, zvijezda TV serijala ‘Sila’, u razgovoru za Gloriju GLAM.

'Sila', koju je snimala od 2006. do 2008, za nju je već davna prošlost, a nakon toga je ostvarila jednako uspješne nastupe u serijalima 'Ezel' i 'Sulejman Veličanstveni'. Umorna od snimanja, uzela je predah i obišla dobar dio Europe, od Španjolske do Norveške, sve dok nije stigla u Cannes te je na crvenom tepihu zablistala u kreaciji dizajnerice Alberte Ferretti.

'Posljednjih nekoliko godina nisam stala: išla sam iz serije u seriju i u jednom trenutku sam shvatila da više ne mogu dalje. Trebalo mi je malo vremena samo za sebe, željela sam čitati i putovati jer na taj način najbolje skupljam energiju za nove projekte. Sada samo čekam dobar scenarij koji će me privući da se vratim pred kamere', rekla je.