OVOM SE NIJE NADALA

Sharon Osbourne ne krije razočaranje plastičnom operacijom: 'Izgledala sam kao kiklop, bez jednog oka'

26.04.2022 u 11:28

Bionic
Reading

Iako nikada do sada ova televizijska ikona nije krila svoje zahvate na tijelu i licu te je uvijek isticala da nema ništa protiv preinaka ukoliko netko ima komplekse, Sharon Osbourne posljednja je estetska korekcija koštala živaca i novaca

Već nekoliko puta Sharon Osbourne javno je progovorila o svim prepravcima na svome licu i tijelu te istaknula kako nema problema s odlaskom plastičnom kirurgu. Zatezala je podbradak i vrat, podizala grudi, radila liposukciju i tada jasno rekla da je prezadovoljna rezultatima.

Nakon toga odlučila je zategnuti cijelo lice kako bi se osjećala mlađe, poletnije i svježije. Odlučila se na facelifting, a rezultati su je šokirali.

Operacija je trajala pet i pol sati, a nakon toga proces zacjeljivanja je bio užasno bolan.

'U listopadu sam se podvrgnula faceliftingu, a nakon toga sam danima izgledala kao mumija zamotana u zavoje’, počela je svoju ispovijest 69-godišnjakinja, pa nastavila: ‘Nakon skidanja zavoja nisam skrivala šok i nevjericu. Kirurgu sam rekla da mora da se šali. Izgledala sam kao kiklop bez jednog oka. Jedno oko bilo je drugačije od drugoga. Ništa simetrično. Htjela sam povratak na staro’.

Sharon Osbourne Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia

Nezadovoljan rezultatima bio je i njezin suprug Ozzie koji joj je bez razmišljanja kazao: ‘Ne zanima me koliko će to koštati, ali moraš na popravak’. Međutim, kako ističu stručnjaci, nakon faceliftinga treba nekoliko mjeseci da sve sjedne na svoje mjesto te da rezultati budu potpuni. Zato je Sharon sada zadovoljna tretmanom.