DEFINITIVAN KRAJ?

Sharon Osbourne: 'Ostavila sam Ozzyja i ne znam hoćemo li se pomiriti'

11.05.2016 u 18:35

Bionic
Reading

Nakon čak 33 godine nekadašnji frontman Black Sabbatha Ozzy i njegova supruga Sharon Osbourne odlučili su da je njihovom braku došao kraj. Razlog za to je navodna Ozzyjeva afera s frizerkom Michelle Pugh koja je od njega mlađa čak 22 godine. Nekoliko dana nakon što je vijest objavljena u medijima Sharon je otvorila dušu u CBS-jevom talk showu 'The Talk'

'Izbjegavala sam čitanje novina, gledanje fotografija jer bi to bilo kao stavljanje soli na ranu. Ali sad sam super. Zahvalna sam poznatim i nepoznatim ljudima koji su mi dali podršku. Moji ukućani su uz mene, mnogi mi šalju mi poruke ljubavi. Iskreno sam zahvalna svima što su mi dali snagu. Okej, idemo dalje. Što je sljedeće što će me snaći? Mogu i to srediti', izjavila je Sharon. Na pitanje je li istina da je supruga izbacila iz njihove luksuzne vile na Beverly Hillsu, rekla je da je to istina, ali da se on u nju vratio, a da se ona iz nje odselila.

'Nikome nije lako kad bude uhvaćen u zamku, ali sam preponosna da bih pokazala ranjivost', izjavila je Sharon kad su se dotaknuli teme o njezinom otkriću da je Ozzy vara.

Slavni supružnici godinama pune stranice tabloida svojim razmiricama. Zadnja velika svađa dogodila se 2013. kada je Sharon odlučila Ozzyja ostaviti zbog ovisnosti o tabletama i alkoholu. Tada mu je zaprijetila da ako s njom želi živjeti može samo ako se odrekne svih poroka. Ozzy se izliječio se od ovisnosti koje su mu uništavale život te su izgladili sve probleme.

Tri godine nakon, vremešni roker ponovno se našao u sličnom scenariju. Doduše, ovog puta ne zbog opijata i alkohola nego zbog mlađahne frizerke koja radi u salonu Meche u Los Angelesu, gdje su Sharon i kćeri Kelly i Aimee dolazile na friziranje.

Ozzy i Sharon upoznali su se 70-ih godina, kad je njegov bend Black Sabbath bio u usponu, a ona mu je postala menadžerica. Vjenčali su se u srpnju 1982. i dobili djecu, 32-godišnju Aimee, 31-godišnju Kelly i 30-godišnjeg Jacka. Supružnici i njihovo dvoje od troje djece sudjelovali su u realityshowu MTV-a 'The Osbournes'.


Sharon i Ozzy i njihovo dvoje od troje djece sudjelovali su u reality showu MTV-ja 'The Osbournes'