ODMOR IZ SNOVA

Severina ponovno 'zapalila' društvene mreže: 'Kao sirena'

26.02.2023 u 14:38

Bionic
Reading

Severina je svoje brojne obožavatelje kojih ima više od milijun na Instagramu, oduševila još jednom zanimljivoj objavom i to s bajkovitih Maldiva

Poznata Splićanka pobjegla je u toplije krajeve gdje uživa punim plućima.

Bajkoviti Maldivi jedna su od njezinih omiljenih zimskih destinacija, a nakon što je fanove oduševila zavodljivim izdanjem u bikiniju, sad je ponovno izazvala pravu pomutnju u opravici koja ne trpi nesavršenosti.

Zgodna glazbenica pozirala je na plaži u kombinaciji u boji pijeska koja je istaknula njezin kao isklesani struk i ravan trbuh.

  • +9
Severina u varaždinskoj Areni Izvor: Promo fotografije / Autor: MATEA SMOLČIĆ SENČAR I DARIO HORVAT

Riječ je o kratkom topu i maksi suknji od rupičastog pletiva s potpisom Jalize Couture, a jednostavna 'morska' frizura i decentan make up upotpunili su ovo efektno izdanje 50-godišnje glazbenice.

Dakako, komplimenti su se samo nizali: 'Predivna, kao sirena', 'Bellissima', 'Prekrasna si Seve, nema ti ravne', 'Kao vino si'...

Inače, ovih dana je na upravo na Maldivima proslavila veliki 11. rođendan svoga sina jedinca, Aleksandra. Osim toga, Severinin sin rođendan dijeli s njezinim menadžerom, koji se također pridružio slavlju na plaži.