NEĆAKINJE LIJEPE ANISHE

Sestre Kalebić otkrile kako su se provele na raskošnom kraljevskom vjenčanju u Bruneju

15.01.2024 u 11:00

Bionic
Reading

Kako je izgledalo vjenčanje brunejskog princa i Anishe Ise Kalebić, ljepotice hrvatskih korijena, otkrile su na svojim profilima na Instagramu njezine nećakinje, kao i sestra Annamaria, koje su imale čast prisustvovati tom događaju u dalekom Bruneju

Prije negoli se zaljubio u Brunejku Mariam Isu i s njom dobio četvero djece, Ivica Kalebić već je iskusio čari roditeljstva. Prije rođenja Daniala, Anishe, Marine i Idrisa, Kalebić je dobio Annamariju, Jean-Pierrea, Natashu i Alexandera, a iako imaju različite majke, njegova djeca dobro se slažu.

Dokaz tomu je i kraljevsko vjenčanje koje je ovih dana održano u Bruneju jer se jedna od Kalebićevih kćeri, Anisha, udala za brunejskog princa Mateena.

Desetodnevnoj ceremoniji prisustvovali su i njezina braća i sestre, kao i nećaci i nećakinje, a upravo je sestra Annamaria, sa svojim kćerima Mijom i Alanom, na Instagramu otkrila kako je sve to izgledalo 'iza scene'.

  • +18
Iza kulisa vjenčanja brunejskog princa Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram Alana Kalebic Hughes

Annamaria Kalebić inače je već bila tema britanskih medija, ali ne zbog mlađe sestre, već zbog toga što i nakon 50-e izgleda nevjerojatno mladoliko. Zvijezda je na društvenim mrežama, gdje rado pratiteljima otkriva male tajne svog izgleda.

finale 10-odnevnog slavlja

Spektakularno vjenčanje na Brunejima; mladenka hrvatskih korijena izrekla sudbonosno da

Pogledaj galeriju

U braku s devet godina mlađim suprugom dobila je tri kćeri, s kojima je ovih dana boravila u Bruneju i uživala u nevjerojatnoj raskoši i luksuzu.

Kako je sve izgledalo 's druge strane', tri dame pokazale su na svojim profilima na Instagramu, dobivši pritom i pregršt komplimenata na račun izgleda.