ima i walk-in closet!

Serena Williams pustila fanove u skupocjenu dječju sobicu koju je uredila

30.08.2023 u 18:06

Bionic
Reading

Teniska ikona Serena Williams i njezin suprug Alexis Ohanian ranije ovog mjeseca dobili su svoju drugu djevojčicu, kći Adiru River. Malena je potpuno raznježila uzbuđene roditelje, a na svom YouTube kanalu tenisačica je pokazala kako su uredili njezinu sobicu

'Dobro došla, Adira River Ohanian', napisao je ponosni tata Alexis Ohanian u objavi na Instagramu otkrivši da je 41-godišnja Serena Williams rodila njihovu drugu kćerkicu. Ranije tijekom kolovoza obitelj je postala bogatija za još jednog člana, a cijela obitelj dugo se pripremala za dolazak malene Adire koja je dobila sobu uređenu skupocjenim namještajem i pomno odabranim detaljima.

Na svom YouTube kanalu 41-godišnjakinja i njezin suprug Alexis, suosnivač Reddita, srdačno su poželjeli dobrodošlicu obožavateljima u svoj dom te otkrili kako su uredili sobicu svoje djevojčice.

Prostorom dominira kraljevsko ozračje, a impresivna kruna smještena je iznad krevetića kako bi njihova princeza sanjala kraljevske snove. Jedan dio krevetića naglašen je raskošnim tamnocrvenim plišem te je nadopunjen sličnom draperijom koja tvori baldahin iznad krevetića.

Serena Williams pokazuje sobicu kćeri Adire Izvor: Društvene mreže / Autor: Serena Williams

Malena već sada ima ono o čemu maštaju mnoge žene diljem svijeta, a to je walk-in garderoba u kojoj je uredno posložena njezina robica.

Za ovaj složeni i luksuzni dizajn zaslužna je nizozemska tvrtka By Selina koja je na svom Instagramu otkrila da tijekom uređivanja prostora nisu znali je li riječ o djevojčici ili dječaku, no da je cijeli proces bit pravi užitak.

broji sitno

Lijepa Diletta Leotta uživa na plaži, a trudnički trbuščić sve je veći

Pogledaj galeriju