serena williams

Izdala ju je: Je li propalo još jedno prijateljstvo Meghan Markle?

02.08.2023 u 10:59

Bionic
Reading

Meghan Markle u kraljevsku je obitelj stigla kao it djevojka, omiljena u društvima Hollywooda i s podužom listom slavnih i utjecajnih prijatelja. Iz godine u godinu njezini dobri odnosi blijede, a ovih dana leđa joj je okrenula i dugogodišnja prijateljica Serena Williams

Status holivudske glumice za Meghan Markle značio je i spisak poznatih prijatelja i prijateljica s kojima je živjela lifestyle moderne djevojke, glumice i blogerice. Bila je okružena istaknutim svjetskim ličnostima kao što su glumci sa seta popularne serije 'Suits' poput Patrick J. Adamsa, ali i Mariah Carey, bračnog para Clooney, Oprah Winfrey pa sve do Serene Williams. Ipak, s godinama krug prijatelja vojvotkinje se sužava, a čini se da više nije bliska ni s teniskom zvijezdom koju je izdvajala kao svoju blisku prijateljicu.

Nagađanja o još jednom u nizu prekinutih prijateljstava počela su kada je javnost shvatila da Meghan Markle nije prisustvovala zabavi koju su organizirali tenisačica i njezin suprug Alexis Ohanian. Naime, zabava je zamišljena kao slavlje otkrivanja spola djeteta koje iščekuje poznati par, a sve je bilo vrlo raskošno ukrašeno.

Tako su Serena i Alexis otkrili da na svijet stiže još jedna djevojčica, no čestitarima na zabavi nisu se pridružili Harry i Meghan.

Iako je moguće da je vojvotkinja iz Sussexa tražila da je se ne snima kako bi prikrila svoje prisustvo, nije se mogla vidjeti u videu, niti u bilo kojoj objavi na društvenim mrežama s zabave. Uz to, Serena je organizirala 'gender reveal' zabavu za Meghan 2019. godine pa je ovaj nedolazak vojvotkinje izuzetno čudan.

Prijateljice su inače vrlo bliske, a Williams je bila prisutna i na kraljevskom vjenčanju u Londonu 2018. godine.

Meghan i Harry nedavno su okončali i prijateljske odnose s Victorijom i Davidom Beckhamom, a sve zbog toga što su Beckhamovi navodno otkrivali detalje o životu Sussexovih. U prilog zahlađenju odnosa ide i činjenica da Meghan i Harry nisu bili gosti na vjenčanju Brooklyna Beckhama, dok su David i Victoria 2018. bili u Londonu na kraljevskom vjenčanju.

DAVID I VICTORIA

Svi bruje o njihovom propalom prijateljstvu s Meghan i Harryjem, a oni uživaju na jahti

Pogledaj galeriju