popularni sitcom

Scenarist serije 'Lud, zbunjen, normalan': 'Ne pada nam na pamet snimati bez Mustafe Nadarevića'

11.05.2020 u 13:19

Bionic
Reading

Nakon što je legendarni glumac Mustafa Nadarević prije nekoliko dana obznanio da je još u bolnici te da ne zna kada bi mogao izaći, publika megapopularne serije znatiželjna je kad se očekuje povratak Izeta Fazlinovića

Mustafa Nadarević početkom ožujka je boravio u Sarajevu na snimanju novih epizoda serije 'Lud, zbunjen, normalan', ali je zbog pandemije korona virusa odgođeno. Nakon povratka u Zagreb je završio u bolnici na pretragama, a proteklog tjedna za Avaz je u telefonskom razgovoru potvrdio: 'Još sam u bolnici. Ne znam kada ću izaći. Ne znam što bih više rekao o svom stanju.' Kako mjere zbog pandemije popuštaju uskoro se očekuje nastavak snimanja.

'Mi smo negdje u nekoj grupi, malo prije kafića. Pričaket ćemo da vidimo kako će se stvari razvijati. Mislim da ćemo nastaviti ili ubrzo ili ćemo čekati jesen, zavisi od nekih okolnosti', otkrio je scenarist serije Feđa Isović za Avaz.

'Ne pada nam na pamet da radimo 'Lud, zbunjen, normalan' bez Mustafe Nadarevića. To nismo nikada razmatrali niti ćemo razmatrati', poručio je. Vjeruje da će glumačka legenda ozdraviti. 'Mislim da će Mustafa biti dobro. Svi smo veoma optimistični, i mi i on. Tako da to nije nešto što nas pretjerano sekira', istaknuo je Isović.

'Nisam se nadao tolikoj popularnosti. Naporno mi je smijati se i slikati k’o kreten. Nikad nisam imao nikakvu neugodnost, čak ni s pijanim fanovima. Zaustavljaju me na ulici. Niko ne zna više kako se zovem, svi me znaju kao Izeta. Nije mi jasna slava prefriganog Fazlinovića', svojedobno je izjavio Mustafa Nadarević.