NE KRIJE PONOS

I on prati modu: Iva Todorić na reviju povela sina Ivana

16.04.2024 u 09:52

Bionic
Reading

Sinoćnja slavljenička revija modnog dvojca Elfs okupila je brojna poznata lica, a mnoge javnosti dobro poznate dame na ovaj su događaj povele i svoje nasljednike i nasljednice. Među njima je bila i Iva Todorić koja je na reviju stigla s 19-godišnjim sinom

Najstarije dijete i jedina kći Ivice Todorića, Iva Todorić, sinoć je bila jedna od uzvanica na slavljeničkoj reviji Elfsa. Umjesto poznatih prijateljica, Iva je za pratnju odabrala jednog od dvojice najvažnijih muškaraca u svom životu - starijeg sina, 19-godišnjeg Ivana.

Ponosna mama s Ivanom je pozirala okupljenim fotografima, a potom su zajedno odgledali reviju. S njima je u društvu bila i lijepa plavuša, za koju su mnogi na prvu pomislili kako je riječ o Ivinoj kćerki Tari, no to nije bila ona.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Ivan je na reviju stigao u poderanim trapericama u kombinaciji s košuljom na prugice, na kojoj je zavrnuo rukave, dok je Iva odabrala tamnoplavi stajling koji je obogatila niskama od bisera.

Iva Todorić sa sinom Ivanom Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Inače, u braku s bivšim suprugom Hrvojem Balnetom, za kojeg se udala 2001. godine, Iva Todorić dobila je troje djece - kćer Taru te sinove Ivana i Antu. Tara je ove godine napunila 22 godine, dok najmlađi Ante još uvijek nije punoljetan.

velika proslava

Nema tko se nije pojavio: Poznati pohrlili na modnu reviju ELFS-a

Pogledaj galeriju

Iva nikada nije krila koliko je ponosna na svoje nasljednike, te se njima povremeno hvali na društvenim mrežama.