skriva ga od javnosti

Riješen misterij: Domenica Žuvela napokon pokazala dugogodišnjeg dečka

27.06.2023 u 09:15

Bionic
Reading

Hitmejker Tonči Huljić u Splitu je predstavio svoju liniju mediteranskih rakija i likera naziva Madre Badessa, a na službenu promociju stigla je i njegova uzdanica i to u posebnoj pratnji

Otkad se pojavila na glazbenoj sceni, Domenica Žuvela zauzela je stav da ne govori o svom privatnom životu. Tako se dugo u javnosti nije znalo ništa o njezinom ljubavnom statusu.

Prošle godine, točnije tijekom showa 'Ples sa zvijezdama', u kojemu se natjecala, otvorila je dušu i priznala da je u dugogodišnjoj vezi s mladićem s Korčule koji je čini neizmjerno sretnom. Riječ je o odvjetniku Ivanu Bačiću, s kojim se prije veze poznavala dulje vrijeme.

Objasnila je 'kako on ne pripada estradi i javnom svijetu te da ona poštuje njegov odabir' i da što više informacija o privatnom životu želi sačuvati za sebe.

Par je često zajedno u Splitu te uživaju u šetnjama rivom i druženju s prijateljima. Ivan živi na Korčuli, a mnogi ga opisuju kao pristojnog dečka kakvog bi svaka majka poželjela za zeta. Mlada pjevačica sad ga je napokon odlučila pokazati svijetu te su zajedno stigli na Huljićevu promociju i snimljeni u ugodnom razgovoru s Domenicinom prijateljicom Andreom Andrassy.

S dečkom se pojavila i na vjenčanju Petra Graše i Hane Huljić. Inače, Domenica je najbolja prijateljica najmlađe članice obitelji Huljić.

  • +16
Tonči Huljić predstavio brend alkoholnih pića Madre Badessa Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec