službeno je potvrđeno

Renee Zellweger ponovno kao Bridget Jones, ovaj put uz zvijezdu omiljene Netflixove serije

10.04.2024 u 14:19

Bionic
Reading

Nakon mjeseci nagađanja, potvrđeno je da se nakon trećeg nastavka filma Bridget Jones Diary, sprema i četvrti. U trećem je Bridget ponovno solo, u 40-ima je te se odluči fokusirati na svoju karijeru. Međutim, kada sazna da je trudna, nije sigurna u to tko je otac. Opet je u ljubavnom trokutu s Markom (Colin Firth) i Jackom (Patrick Dempsey)

Četvrti nastavak će biti temeljen na knjizi 'Bridget Jones Diary: Mad About the Boy'. Pratit će Bridget, sada u 50-ima, koja je nakon Markove iznenadne smrti, ponovno solo i samohrana majka dvoje djece.

Vraća se dejting životu, no on sada izgleda poprilično drugačije nego prije. Morat će navigirati društvene mreže i dating aplikacije. Renee Zellweger vraća se svojoj najpoznatijoj ulozi, no neće se vratiti Colin Firth. Bit će tu Hugh Grant u ulozi Daniela Cleavera, a Grantu i Renée Zellweger pridružit će se Emma Thompson, koja je glumila Bridgetinu liječnicu u trećem filmu, kao i novopridošlice u seriji Chiwetel Ejiofor i Leo Woodall, potonji u nizu nakon uloga u 'Bijelom lotosu' i serije 'One Day'.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Kako The Guardian javlja, predloženo je da će Woodall glumiti 30-godišnjaka s kojim će Bridget spavati nakon što je ponovno počela izlaziti. Film će režirati Michael Morris, a snimanje će početi u svibnju. Franšiza je zaradila 760 milijuna dolara na blagajnama, dok je zbog prvog dijela iz 2001. Zellweger zaradla nominaciju za Oscara. Kritičari su također pozitivno ocijenili franšizu, hvaleći izvedbe glumaca, osvježavajući pristup romantičnoj komediji i dubinu likova. Uz to, franšiza je igrala ključnu ulogu u popularizaciji žanra romantične komedije.

U ŠETNJI BEZ ŠMINKE

Kao da nije holivudska faca: Renee Zellweger ne zamara se komentarima

Pogledaj galeriju

Zellweger će to biti prva uloga na velikom platnu nakon filma 'Judy' iz 2019., za koji je osvojila Oscara za ulogu Judy Garland. Grant trenutačno glumi u mini-seriji 'The Regime' uz Kate Winslet, dok je posljednji film Emme Thompson 'Matilda: The Musical'. Ejioforov drugi redateljski film, 'Rob Peace', premijerno je prikazan na Sundanceu u siječnju. Woodall trenutno snima dramu 'Nürnberg' zajedno s Russellom Croweom, Ramijem Malekom i Michaelom Shannonom.