novi detalji

Hugh Grant otkrio da ga je scenarij četvrtog nastavka Bridget Jones rasplakao, a najavio je veliki zaplet

23.04.2024 u 14:42

Bionic
Reading

Slavni glumac je potvrdio neke 'uznemirujuće' vijesti za obožavatelje kultne trilogije govoreći o nadolazećem četvrtom nastavku. Glumac koji je utjelovio Daniela Cleavera u prva dva hit filma, zajedno s kolegicom Renee Zellweger

Zvijezda 'Notting Hilla' otkrio je da će novi film, koji bi trebao biti prikazan za Valentinovo 2025., biti 'najbolji' dosad i već ga je 'dirnuo do suza'.

'Reći ću vam što, mislim da je ovaj scenarij za četvrtu Bridget najbolji od dosadašnjih. I, zapravo, jedan je od najboljih scenarija koje sam čitao nakon dugo vremena', izjavio je za ET. Hugh je potvrdio da se lik Colina Firtha, Mark Darcy, koji je bio otac djeteta Bridget Jones, neće pojaviti jer je njegov lik ubijen.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Nastavio je: 'Bazirano je na pokušaju da sam odgojim dvoje djece, a sve je pomiješano u komedija stilu Bridget Jones, tako da je vrlo tužno, ali i vrlo smiješno. Tjera mi suza na oči', kazao je glumca. Dodao je: 'Odjednom je Helen napisala još jednu knjigu. Nadajmo se da nismo previše stari. Sada ne radim puno, imam samo nekoliko scena', otkrio je.

Ranije ovog mjeseca otkriveno je da će se Renee Zellweger vratiti kao nesretna Bridget uz Granta kao ljubavnika Daniela Cleavera. Novi nastavak prati život fokusirat će se na život glavne junakinje nakon što je postala majka. Bridget Jones sada je u pedesetima, a nakon Markove iznenadne smrti, opet ostaje sama i to s dvoje djece.

U ŠETNJI BEZ ŠMINKE

Kao da nije holivudska faca: Renee Zellweger ne zamara se komentarima

Pogledaj galeriju

Potvrđeno je da će snimanje filma početi u svibnju. Emma Thompson, koja je glumila doktoricu Rawlings u filmu iz 2016. također se vratila, a bit će tu i Chiwetel Ejiofor, poznat po naslovnoj ulozi u filmu '12 godina ropstva', ali i zvijezda serije 'Bijeli lotus', koji je također poznat i po glavnoj ulozi u Netflixovoj hit seriji 'One Day' Leo Woodall.