VIDI SE FIGURA

Rakitićeva Raquel pokazala da izgleda itekako zavodljivo u narodnoj nošnji

21.04.2021 u 10:15

Bionic
Reading

Atraktivna Andalužanka s klasičnim stilom, sljedbenike na društvenim mrežama gotovo svakodnevno uveseljava fotografijama sebe i svoje poznate obitelji. Uvijek je tip-top sređena, a svojim je obožavateljima još jednom pokazala kako i u narodnoj nošnji izgleda zanosno

Ova 31-godišnjakinja nije sklona skandalima niti se u javnosti previše eksponira, a slovi za jednu od najzgodnijih supruga nogometaša. Premda je uvijek vidimo od glave do pete sređenu i odjevenu u najtrendi 'krpice', simpatična Raquel ponovo se pratiteljima, u sklopu proljetnih praznika, pokazala u raskošnoj narodnoj haljini.

Na fotografiji pozira uz svog voljenog, Ivana Rakitića koji je, naravno, kao i svaki put kad Raquel nešto objavi, odmah komentirao fotografiju. Fanovi su komentirali kako su obje 'lijepi', a posebno se im se dopala njezina figura.

Par često ističe koliko su im zajedništvo i obitelj bitni. I dok često objavljuju romantične zajedničke fotografije ili sa svojim plavokosim djevojčicama 7-godišnjom Altheom i 5-godišnjom Adarom, Raquel voli pokazati i druge članove svoje obitelji s kojima je vrlo povezana. Njezinu sestru Irene može se često vidjeti, kako u njenim tako i u Ivanovim objavama, a nedavno je pokazala majku Olmu Puri. Rakitićeva supruga objavila je zajedničku fotografiju, uz jednostavan kratki opis 'mami'.